Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Gas Cap pakning

Endre ut en gasskappe pakning for en gass tank er en ganske enkel vedlikehold oppgave. Primært eldre biler, motorsykler og scootere bruke gummipakninger under deres lokk for å danne en tett forsegling på gasstanken. Dette hindrer da drivstoffet lekker ut. Pakningen bør endres årlig som gummi tørker ut når det utsettes for bensin og til slutt sprekker. Du trenger
New gasskappe pakning
plast skrape
Flathead skrutrekker
Shop fille
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen i et sted med frisk luft og ventilasjon (dvs. oppkjørselen din). Åpne tanklokket mens holde en butikk fille hendig. Vri lokket opp-ned for å utsette pakningen.
2

fjerne resten av den gamle pakningen ved å trekke den ut fra innsiden av lokket. Bruk kanten av plast skrape til pop pakningen ut om det er fast til lokket. Bruk en vanlig skrutrekker å skrape ut restene hvis det forverret seg og stakk til lokket metall.
3

Linje opp den nye gummi lokket pakning med innsiden av tanklokket. Trykk den på plass ved hjelp av tommelen på begge sider til pakningen sitter på plass. Vri lokket riktig side opp igjen og legg den tilbake på motorsykkel gasstanken. Enten vri det stramt hvis lokket er en skrue-on-versjonen, eller sette inn og vri til den er låst hvis det er en fane-insert versjon.
4

Tørk bort evt. gass rester eller sprut utenfor kanten av lokket åpning og tank overflaten rundt det. Kast den gamle pakningen leftover unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110366.html

Previous:
Next:

motorsykler