Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å tømme en Plastic Gas Tank på en motorsykkel

Plast gasstanker finnes oftest på smuss sykler. Over tid, petroleum og oljebasert rester kan gunk opp innsiden av veggene i tanken, dirtying drivstoff og begrense strømme til karbohydrater eller drivstoff injeksjon. Dirt sykler har enten to-eller fire-takts motorer. To slag kjøres på en blanding av bensin og olje, mens fire slag drives utelukkende på bensin. Rengjøring av plast gasstanken på sykkelen er ganske lett når du har de riktige verktøyene for jobben. Du trenger:
Nøkler og stikkontakter
Clean containere
Tykk klut eller finmasket sil
håndfull små metallgjenstander som muttere og bolter
Aceton
Vannslange

Vis flere instruksjoner
en

Bruk riktig skiftenøkler eller stikkontakter for å løsne alle festene fester gasstanken til rammen på sykkelen. Koble drivstoffslangen og eventuelle andre slanger.
2

Tapp ut drivstoffet fra tanken i en ren beholder, ved hjelp av en tykk klut eller fin sil for å isolere partikler og slam.

3

Kaste en håndfull nøtter og bolter, eller rene lagrene, inn i tanken.
4

Hell aceton inn i tanken. Tett tank og rist den. Gjenta denne prosessen til tanken ser rent. Hvis du kan komme på innsiden av tanken med en mykere stålbørste, bruke den til å tørke tanken også.
5

Skru av gassen tanklokket. Hell ut væsken i en egen beholder, og behandler det riktig. Skyll innsiden av tanken med en vannslange, og la tanken sitte en dag i et godt ventilert område. Den løsemiddel vil fordampe.
6

Fest tanken på sykkelen ved hjelp av kontakter og skiftenøkler. Legg anstrengt eller nytt drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106572.html

Previous:
Next:

motorsykler