Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre en motorsykkel hjelm Shield

En motorsykkel hjelm beskytter en rytter hode mot skade i en ulykke, men det er mye mer enn bare en sikkerhetsinnretning. Riders ofte dekorere sine hjelmer å uttrykke sin individualitet. Hjelm skjold klistremerker bør ikke hindre brukerens syn på veien. Finnes i mange forskjellige stiler og design, skjold klistremerker tar bare noen minutter å søke og skal vare i mange år med riktig pleie. Du trenger
ikke-slipende rengjøringsmiddel for glass (eller anbefalt skjold renere)
to myke rene kluter
1 skjold som klistres søknad
Vis flere instruksjoner
1

Fjern visiret (skjold) fra din motorsykkel hjelm. Frigi låsene på hver side hvis hjelmen har låser. Knepp av skjoldet hvis det fester med trykknapper.
2

Rengjør motorsykkel hjelm skjold følge produsentens anbefalte rengjøringsmetode. Rengjør hjelm med et ikke-slipende rengjøringsmiddel for glass og en ren, lofri klut. Fjern all skitt, insekter vei sot og støv.
3

Åpne skjoldet hud pakken nøye. Fjern baksiden fra skjoldet hud ved sakte peeling kompet unna klistremerke. Vær forsiktig for å beskytte den selvklebende siden av huden kommer i kontakt med noe før søknad til motorsykkel hjelm skjold.
4

Plasser klistremerket som skal brukes fra midten av skjoldet. Plasser klistremerket på en lik avstand fra toppen og bunnen av skjoldet. Pump på klistremerke på hjelmen skjold fra sentrum til de ytre kantene med en pekefinger og jevnt trykk for å unngå at det krøller.
5

Gni hele overflaten av huden ved hjelp av en ren, myk klut. Gni raskt og påfør et jevnt trykk over hele området for å sikre et sterkt bånd mellom skjerm og huden. Sett på skjoldet til motorsykkelen hjelm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110827.html

Previous:
Next:

motorsykler