Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett hovedbryter på en Yamaha FZR 600

Tenningsbryteren på Yamaha FZR 600 er referert til som hovedbryteren, som er ansvarlig for å styre strømmen til motorsykkelens tenning, lading og lysanlegg. Forutsatt at motorsykkelen får en god del av omsorg i løpet av livet sitt, kan hovedbryteren vare nesten i det uendelige. Imidlertid kan eksponering for elementene eller fysisk skade ødelegge bryter interne elektriske forbindelser. Bytte av hovedbryteren krever en delvis demontering av motorsykkelen, samt fjerning av de spesielle anti-tyveri bolter som fester bryteren til forgaffelen øvre trippel klemme. Du trenger:
Svingarm stand
5 og 6 mm Allen fastnøkkel
10 og 27 mm stikkontakter
pipenøkkel
Elektriske driller
Låsetenger
To sikringsbolter eller M6 x 10 mm bolter
Semi-permanent gjengelåsing lim
Gummiklubbe
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på en svingarm stand til å støtte det i oppreist stilling. Alternativt kan du la motorsykkelen på sin side stå, hvis det er nødvendig.
2

Fjern venstre og høyre side kåpe paneler med en 5 mm unbrakonøkkel. Fjern setene ved hjelp av setet låsen bygget inn i venstre side av halen kåpe.
3

Sett drivstoff ventil, plassert under venstre side av drivstofftank, til "Off" ; stilling. Trekk drivstoff slangen og vakuumslangen av bunnen og bak på brennstoff ventil, henholdsvis ved hjelp av en tang. Fjern paret av bolter på forsiden av tanken, nær sykkelstyret, med en 5 mm sekskantnøkkel. Fjern boltene på bunnen av tanken med en 10 mm tilslutning og en pipenøkkel. Løft bensintanken av motorsykkelens ramme.
4

Skru den store mutteren fra midten av den øvre trippel klemme, øvre brakett som holder gaffelen ben på plass, med en 27 mm-kontakten. Løsne klype boltene på begge sider av den øvre trippel klemme med en 6 mm unbrakonøkkel. Trekk den øvre trippel klemme ut av forgaffelen bena. Følg tenningslåsen ledninger, som er montert i bunnen av øvre trippel klemme, til kontakten langs innsiden av de viktigste rammeskinnene og trekk ut kontakten.
5

Vend øvre trippel klemme over til tilgang tenningslåsen sikringsbolter på begge sider av bryteren boliger. Bor hodene på begge bolter av med en elektrisk drill satt til en high-torque/low-speed innstilling. Sett bryteren off av bolt aksler når hodene er blitt brukket av. Fjern bolten sjakter med låsetangen.
6

Installer den nye tenningslåsen på bunnen av den øvre trippel klemme. Påfør en eneste dråpe semi-permanent gjengelåsingslapp limet til de nye sikkerhetsutfordringene bolt tråder. Skru boltene på plass ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel til toppen av boltene knekker av. Alternativt kan M6 x 10 mm bolter brukes i stedet for sikringsbolter.
7

Route tenningslåsen ledninger til matchende kontakten på ledningsnettet. Skyv den øvre trippel klemme over den fremre gaffel bena. Trykk på trippel klemme lett med en gummihammer, hvis det er nødvendig. Stram klype boltene til 19 fot-pounds med en momentnøkkel. Stram trippel klemmemutter til 80 fot-pounds.
8

Slå tenningen på. Frontlys skal lyse umiddelbart. Kontroller forbindelsen mellom bryteren og ledningsnettet hvis frontlys ikke lyser. Slå tenningen av.
9

Sett drivstofftanken. Stram den øvre og nedre bolter til 7,6 fot-pounds. Skyv drivstoff slangen og sugeslangen på bunnen og bak på drivstoffventilen, henholdsvis. Installere side kåpe paneler og setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111666.html

Previous:
Next:

motorsykler