Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Makt Commander 111 Instruksjoner

The Power Commander III er en on-board innsprøytningssystem kontrolleren som er installert på en motorsykkel. Utviklet av Dynojet, er Power Commander en populær modifikasjon på mange moderne, drivstoff-injisert motorsykler. Etter installasjonen kan Power Commander kobles til en datamaskin via en USB-kabel. Programvaren leveres av Dynojet deretter lar brukeren å endre bensininnsprøytning "mapping", som ofte vil resultere i en økning i ytelse. Når installasjonen er fullført, kontrollerer Power Commander via en datamaskin er relativt enkel og grei. Du trenger
USB-kabel
Dynojet Strøm Commander III programvare
bærbar datamaskin
Vis mer Instruksjoner
Sette opp Miljømessige alternativer
en

Velg "Verktøy"-menyen etter at du først åpne opp Dynojet programvare som du har installert på din personlige datamaskin.
2

Velg "Alternativer for miljø."
3 < p> Velg språk fra engelsk, tysk, spansk, italiensk eller nederlandsk.
4

Velg hvordan du vil at kartene for å bli frelst ved lukking av Dynojet programvare, samt hva du vil at programvaren skal ikke ved tilkobling av USB-kabelen til Power Commander enheten selv.
Arbeide med Maps
5

Velg "Åpne Map File"-knappen som vil tillate deg å søke og velg for lagrede kartfiler. Kart notater vises i den nedre delen av "Map File"-vinduet.
6

Trykk på "Send Map"-knappen for å levere om kartet ditt valg til Power Commander enheten på motorsykkelen. Kartdata vil da vises og kan redigeres etter eget ønske. The notater delen vil også vise.
7

Velg "Cylinder Trim verdier" etter å ha valgt "Power Commander Tools"-knappen på menylinjen øverst. Dette gjør at du kan endre drivstoff kurve til forskjellige motor sylindere. Den "Cylinder Trim"-vinduet vil da tillate deg å bruke glidebryterne til å manipulere drivstoff utgjør individuelle sylindere.
8

Velg "Advanced Mode" for å endre sylinder kartlegging for hver sylinder, samt redigering av "Duty Cycle" og "Fuel Endre" alternativer. Dynojet anbefaler kun avanserte brukere med ekstra overvåking utstyr for å arbeide i dette området.
Sammenligning Maps
9

Velg "Verktøy"-knappen på den øverste menylinjen til å velge "Sammenlikn Maps"-funksjonen.
10

Velg to ulike kart etter å ha trykket på "Åpne Map File"-knappen.
11

sammenligne de to kartene ved å merke de røde verdier, som betegne forskjellene mellom de to kartene. Verdier i svart er den samme i begge drivstoff kart. Du er også i stand til å vise en tabell over forskjellene, samt en tabell over gjennomsnitt.
Tilbakestille Verdier
12

Velg Power Commander "Verktøy"-knappen på toppmenyen. For å nullstille gass stilling, velg "Set Throttle Position" alternativet, som vil få opp et vindu hvor du kan justere gass stilling.
13

sikrer at kraften Commander modulen og datamaskinen er kommunisere før du nullstiller både åpen og lukket spjeld stillinger. Trykk på "Reset"-knappen, og deretter manuelt åpne gassen hele veien, etterfulgt ved å lukke gass hele veien. Etter å ha fullført denne prosedyren, trykk "OK". Den åpne og lukkede throttle stillinger er nå tilbakestilt.
14

Trykk på pilene ved siden av ett av åpen gass stilling eller lukket gass stilling for å tilbakestille en individuell posisjon. Bekreft justeringen ved å trykke på "OK"-knappen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110955.html

Previous:
Next:

motorsykler