Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Speed ​​Fire Belly Pan Alternatives

Triumph Speed ​​Four motorsykkelen ble utgitt i 2002. Det kommer under enten "Naked" eller "Streetfighter" kategori av maskin, har en i stor grad eksponert motor og ramme med minimal karosseri ovenfor styret og under motoren. Denne stilen av motorsykkelen er populær blant de som tilpasse sine maskiner, ettersom det gir dem en stor grad tomt lerret som å starte. Plasten karosserideler er vanligvis den første som må endres, som de gir størst visuell effekt uten negativt påvirker ytelsen til sykkelen. Offisiell Triumph Replacement

En standard erstatning magen pan for Speed ​​Four er tilgjengelig som en reservedel fra Triumph. Det er ment å tjene som en standard erstatning for fabrikkmontert komponent. Dette er det dyreste alternativet, men er den beste match for fabrikken enhet. Du kan være sikker på at alle monteringshullene vil være perfekt plassert, og pannene er også matchende farge til Triumph fabrikk maling. Dette tillater deg å opprettholde bestanden utseendet Speed ​​din Fire i tilfelle magen pan er skadet.
Fjerning

Fjerne karosseri komponenter er et populært alternativ for "Naked "eller" streetfighter "motorsykler. Noen ryttere foretrekker strippet tilbake utseendet på et helt avdekket motorsykkel. Magen pan er en stor grad visuell komponent, så fjerner det vil ikke ha noen dramatisk innvirkning på sykkel ytelse. Hovedformålet med magen pan er å fange lekker olje eller løse bolter bør de faller fra motoren.

Glassfiber

Glassfiber er et vanlig valg for ettermarkedet kåpe enheter. Det er relativt billig og lett å forme i ulike former, noe som gjør det til et populært materiale for unike tilpassede varianter på fabrikken stil. Glassfiber karosserideler er vanligvis billigere enn fabrikken alternativer og tilgjengelig i et bredt spekter av stilarter.
Carbon Fiber

Karbonfiber er et populært valg for ytelse komponenter. Hundrevis av tråder av karbon tråden er vevet inn i et ark og plasseres over en form. Det er lett og stiv, og mønstret utseende er synonymt med high-end racing gear. Figurer er ofte nær fabrikken standard, bare å erstatte den identisk pannen med en carbon fiber tilsvarende. De er generelt dyrere enn både glassfiber og fabrikken ekvivalenter grunn til kostnaden av materialet og kompleksiteten i produksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111378.html

Previous:
Next:

motorsykler