Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri Sportster sylinderfinnene

Harley-Davidson Sportster sylindere leveres med en børstet aluminium finish, en krom eller er malt med svart rynke maling. Kjøleribbene på sylindrene er beryktet for å fange og beholde vei skitt og støv, og teksturen av rynke maling forverrer problemet med sine mange rygger og daler. Riktig rengjøring av kjøleribber er viktig å opprettholde deres evne til å utstråle varme til atmosfæren og hindre skader på motoren på grunn av overoppheting. Fjern vei skitt, salt og andre ansamlinger fra finnene som en del av vanlig tjeneste på Sportster-motoren. Du trenger
hageslange
Soap
Bucket
tannbørste eller pensel
Air kompressor
Gummi tips blowgun
mikrofiberklut
Vis flere instruksjoner

en

Fukt sylinderfinnene ned med et lavt press slangen. Ikke bruk høytrykk eller en spray munnstykke å fukte Sportster-motoren.
2

Mix en løsning av vann og såpe. Bruk en mild såpe som oppvaskmiddel som har olje-cutting egenskaper uten bruk av sterke løsemidler som kan skade overflaten eller gummi komponenter på motoren.
3

Påfør såpe løsning på sylindere. Skrubb områdene mellom sylinderfinnene med en tannbørste eller ren pensel for å fjerne akkumulert skitt. Unngå å få luften renere våt. Skyll flaskene med rent vann. Gjenta til sylindrene er rene.
4

Blås sylindrene tørre med lavt trykk trykkluft ved hjelp av en blowgun med en gummi spissen. Ikke blås på noen gummi motorkomponenter, eller elektriske kontakter eller komponenter.
5

Tørk av resten av motoren tørr med en lofri mikrofiberklut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111663.html

Previous:
Next:

motorsykler