Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte tennplugger på My Kawasaki

Regelmessig utskifting av tennplugger vil forbedre ytelsen til Kawasaki motorsykkel, som sikrer jevn gnist kvaliteten som kreves for å lage forbrenning i motoren. Tidligere Kawasaki modeller laget tennplugg erstatning en lett oppgave, plassere pluggene i lett-nådd områder. Nyere modeller, men plasserer tennpluggene under drivstofftanker og fairings. Jobben kan fortsatt gjøres med noen få håndverktøy, og krever litt mer arbeid og vilje på hardere tilgjenglige modeller. Hvis du har tilgang til en Kawasaki service manual for din sykkel, kan det være lurt å bli kjent med prosessen. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
Skrutrekkere
Air kompressor
Spark plug socket
Socket utvidelser
tennplugger
Vis flere instruksjoner
Ninja-serien (ZX-og EX-modeller)
en

Finn din tennpluggene før du begynner. Tilgang til tennplugger kan variere sterkt avhengig av modell av motorsykkelen. Ninja serien sykler plassere tennplugger nær toppen av motoren, skjult under bensintanken og luft boksen.
2

Fjern setet og bensintanken. Finn boltene som fester drivstofftanken til rammen og fjerne dem med en pipenøkkel. Løft drivstofftanken oppover og koble drivstoff linjer. Trekk hele tanken vekk fra motorsykkel og sett det til side.
3

Skru luften boksen lokket med en skrutrekker og fjern. Ta av luftfilteret og finne boltene som fester luften boksen til motoren. Skru ut skruene med en skrutrekker og dra luften boksen ut av motoren. Legg merke til plasseringen av noen ledninger eller slanger som kan være knyttet til luft-boksen før du kobler dem.
4

Trekk tennpluggen ut av den første tennpluggen og fjern pluggen hulrom med komprimert luft for å fjerne skitt eller rusk som kan ha blitt fanget. Ta ut tennpluggen med en tennplugg socket. Om nødvendig, bruk en socket forlengelse for å nå tennpluggen i hulrommet.
5

Sett inn en ny tennplugg inn i hulrommet og nøye stram med en Plugghetter. Skyv tennplugg ledningen til slutten av tennpluggen og trykk ned til ledningen klikker på plass.
6

Gjenta om nødvendig for eventuelle gjenværende tennplugger. Installere luft-boksen og tilkoble eventuelle slanger eller ledninger fjernet tidligere. Sett luftfilteret i luften boksen og forsegle lokket ved å stramme sine bolter med en skrutrekker.
7

Sett drivstofftanken, kobler drivstoff linjer og stramme bolter med en pipenøkkel. Bytt setet.
Vulcan Series (VN-modeller)
8

Finn tennpluggene på begge sylindere av motoren og fjern hulrom med komprimert luft for å fjerne fanget skitt eller rusk.
9

Trekk tennpluggen ut av den første tennplugg. Ta ut tennpluggen med en tennplugg socket. Om nødvendig, bruk en socket forlengelse for å nå tennpluggen i hulrommet.
10

Sett inn en ny tennplugg inn i hulrommet og nøye stram med en tennplugg socket. Skyv tennplugg ledningen til slutten av tennpluggen og trykk ned til ledningen klikker på plass.
11

Gjenta om nødvendig for eventuelle gjenværende tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106725.html

Previous:
Next:

motorsykler