Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å sikte Harley Davidson ekstralys

Mange Harley-Davidson FL familie modellene kommer utstyrt med lager ekstralys - eller passerer lamper - montert på forgaffel. Andre modeller kan ha dem lagt til som ekstrautstyr. De ekstralys øke fremover lysutbytte og øke synligheten for rytteren. Sikt ekstralys i forhold til frontlys for å hindre blending motgående trafikk og øke terrengbelysning rett foran sykkelen. Du trenger
Målebånd
Marker
Allen driver satt
Ratchet
Flare-nut socket
Foot-pound momentnøkkel
tommers-kilos momentnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at dekktrykket er riktig for året, merke og modell av sykkelen. Fyll drivstofftanken. Kontroller at suspensjonen er justert for vekten av rektor rytter og at enhver normal ballast, for eksempel elementer i gaffel bag og salveskene er på sykkelen.
2

Park sykkelen på fast, nivå bakken 25 meter fra en vegg. Har en medhjelper montere sykkelen og hold den oppreist og nivå med forhjulet pekte rett frem.
3

Mål høyden fra bakken til sentrum av frontlys ved hjelp av et målebånd . Bruk en markør for å markere en horisontal linje på veggen 2,1 inches lavere enn frontlys måling.
4

Slå på Fjernlykt og tegne en vertikal linje gjennom horisontal linje midt på den lyseste en del av den høy-belysningsstråle område. Slå frontlys av.
5

Mål avstanden mellom de horisontale senterlinje av frontlys og de horisontale midtlinjer av ekstralys. Marker de horisontale midtlinjer for ekstralys i forhold til de frontlys merkene på veggen ved hjelp av et målebånd og markør.
6

Mål avstanden mellom den vertikale midtlinjen av frontlys og de loddrette midtlinjer av ekstralys. Marker de vertikale senterlinjer for ekstralys i forhold til de frontlys merkene på veggen ved hjelp av et målebånd og markør.
7

Løsne blinklyset festeskruer ved å bruke en skralle og Allen driver. Fjern blinklys fra festebraketten.
8

Løsne ekstralyskaster justeringsmutter ved hjelp av en fakkel-nut socket og skralle. Sikt hver ekstra lys slik at høy intensitet lys sonen er rett under og til høyre for de tilsvarende hjelpesystemer lys merkene på veggen.
9

Torque hjelpelyset justeringsmutter til 18 fot-pounds ved hjelp av en fot-pund momentnøkkel og flare-nut socket. Kontroller sikte på ekstralys etter innstramming.
10

Monter blinklys og starte skruene. Vær sikker på at blinklyset ledningene sitter riktig i ledningene sporet og at det ikke kommer i klem. Stram Blinklysene skruene vekselvis til 36-60 tommers-pounds av dreiemoment ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og Allen driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111664.html

Previous:
Next:

motorsykler