Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

CABERG Motorsykkel Hjelm Instruksjoner

CABERG produserer Department of Transportation-godkjente motorsykkel hjelmer i Europa. En CABERG hjelm inneholder flere lufteventiler å holde en rytter kjølig mens du reiser på lange turer. Denne flip-up stil hjelm gjør at hele visiret å stige, og den har en intern solskjerm. Denne funksjonen avlaster rytteren fra iført solbriller under en hjelm. Instruksjoner
en

Skyv klar front visiret opp med en hånd for å åpne det for ekstra luftstrøm når du rir på en langsom hastighet eller ved et stoppskilt. Skyv den klare visiret ned med en hånd for å lukke den for beskyttelse.
2

Trykk på knappen foran på på munnen området og skyve hele visir tilbake for å løfte fronten stykke og den klare visiret i én bevegelse. Dette tillater deg å bruke hjelm som et åpent ansikt modell. Visiret dreies opp og låsene internt for å forbli i den oppadgående posisjon. Skyv visiret ned med den ene hånden for å lukke det.
3

Plasser en hånd på glideren på baksiden sentrum av hjelmen og skyv forover for å senke den interne solskjermen. Solskjermen vil stoppe på alle posisjoner. Skyv glidebryteren bakover for å løfte den interne solskjermen.
4

Skyv den øverste ventilen åpne med en hånd ved å skyve den bakover. Den øverste ventilen så er på toppen av hjelmen nær fronten. Skyv den øverste ventilen lukkes ved å skyve den frem.
5

Trykk på høyre metall side av hakestropp inn i holderen på venstre side av hakestropp for å låse den mens du sykler. Trykk på den røde quick-release knappen på hakestropp med en hånd for å åpne låsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107936.html

Previous:
Next:

motorsykler