Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer blinklyset på en 1995 Kawasaki Vulcan

Kawasaki solgt tre modeller under Vulcan banner i 1995, drevet av 750, 800 eller 1500 cc V-twin-motorer. Hver modell hadde en distinkt stil som skiller den fra forgjengerne sine, slik at ryttere å velge Vulcan som best passer deres individuelle smak. Dessverre var de forovervendte blinklys brukes av alle tre modellene utsatt for skade, ofte bryte ut av sine montering baser. Mens Vulcan 750 er blinklys var lett flyttbar fra frontlys parentes, montert 800 og 1500 varianter sine blinklys til gaffel rør eller under frontlys dekke. Du trenger
Phillips skrutrekker
6 og 8 mm Allen fastnøkkel 10 |, 12 og 22 mm kontakter
Stikknøkkel
Momentnøkkel
6 og 8 mm Allen stikkontakter

Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på sin side stå.
2

Skru festeskruene fra sidene og toppen av frontlys skall, bruker en stjerneskrutrekker. Trekk frontlys linse og den vedlagte kantring i krom ut av frontlys skallet. Trekk ut kontakten fra baksiden av frontlys linse, så still objektivet til side.
3

Legg et håndkle over motorsykkelens drivstofftanken. Skru de øvre håndtak stigerør klammerskruene, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Trekk den øvre stigerørsklemmer ut av styret for hånd. Løft håndtaket bort fra de lavere stigerørsklemmer, da legger styret på dekket drivstofftanken.
4

Skru den store mutteren fra midten av den øvre gaffel klemme, som ligger mellom de nedre håndtak stigerørsklemmer , ved hjelp av en 22 mm pipe og en pipenøkkel. Løs klemme boltene på begge sider av den øvre gaffel klemme, ved hjelp av en 6 mm sekskantnøkkel. Trekk den øvre gaffel klemme ut av toppen på gaffelen rør for hånd.
5

Skru foran blinklyset montering nøtter fra innsiden av frontlys dekke, festet til forsiden av øvre gaffel klemme, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Følg blinklys ledninger til kontaktene plassert i frontlys skallet. Trekk ut kontaktene, trekk deretter blinklys bort fra frontlys dekke. Dette trinnet gjelder bare til VN1500 modeller.
6

Skru av eikenøtt mutter fra de fremre blinklys deksler, som ligger på begge gaffel rør nærheten frontlys, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Følg blinklys ledninger til kontaktene plassert i frontlys skallet. Trekk ut kontaktene, skyv blinklys opp og ut av de gaffel rør. Dette trinnet gjelder bare til VN800-modellene.
7

Installer de nye blinklys bort på frontlys dekke. Stram Blinklysene festeboltene til 12 fot-pounds, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel, hvis du arbeider på en VN1500 Vulcan. Alternativt skyv blinklys ned gaffel rør og montere blinklys dekker på turn signal parentes. Stram eikenøtt mutter til 12 fot-pounds, ved hjelp av en 10 mm pipe og en momentnøkkel.
8

Plugg høyresving signal kontaktene inn de tilsvarende kontaktene plassert innenfor frontlys skallet.

9

Skyv øvre gaffel klemme over den fremre gaffel rør. Stram de øvre gaffel klemme klype bolter til 14,5 fot-pounds, ved hjelp av en 5 mm Allen socket og en momentnøkkel. Stram den øvre gaffel klemmemutter til 29 fot-pounds, ved hjelp av en 22 mm pipe og en momentnøkkel. Monter styret på nedre håndtak stigerørsklemmer, deretter plassere de øvre stigerørsklemmer over styret. Stram de øvre riser festeboltene til 43 fot-pounds, ved hjelp av en 8 mm Allen socket og en momentnøkkel.
10

Plug frontlys kontakten på baksiden av frontlys linsen, og skyv linsen og sin trim ring inn frontlys skallet. Skru fast boltene på plass langs toppen og sidene av frontlys skallet, med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111322.html

Previous:
Next:

motorsykler