Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Chopper Paint Colors

Helikopteret maling som rytteren velger for sin motorsykkel kan bidra til sykkelen som et kunstverk. Gjennom mediet av maling og grafikk, kan eieren skildre det faktum at han er en nonconformist personlighet som tar stolthet i sin unike individualitet. Bare å eie et helikopter skiller denne type motorsykkel rider fra resten av flokken. Chopper ryttere vil velge iøynefallende, høyt og "i ansiktet" typer tilpasset maling og grafikk for sine egne motorsykler. Ulike lakktyper

De ulike chopper maling varierer i type, farge og ønsket effekt. Tilpasset maling for helikoptre inkluderer de populære godteri og perle malinger på metall flake maling og nye denim maling. De tradisjonelle flat maling er også brukt på spesielle choppere. Noen av disse malinger er gjort i epoxy, lakkmalinger, som kalles for. Teknikker i luft børsting, pin striping, flammer, samt grafikk og veggmalerier, blir brukt av eieren til å vise individualitet og smak. Alle de ulike typer maling bør brukes av en erfaren og kvalifisert maling artist. Jobben gjøres best på butikker som spesialiserer seg på en type maling som du velger for tilpasset sykkel.
Paint Colors

Pearls og godteri legge til dybde, samt en brilliant kameleon effekt når du er i solen eller utsatt for visse lys. Perler kommer i et bredt spekter av farger som eplegrønn godteri perle, godteri eple rød, krystall vinrød godteri perle og lyse oransje godteri perle. Candy maling inneholder kvalitet partikler av glimmer og jern, som gir dem en Irisering kvalitet. Metall flake eller metallic lakk inneholder små metalliske flak og kommer i en rekke farger, fra svart og blått til grønt, rødt, gult og oransje.
Touch-Up Paint

En nylig kjøpt chopper med en eksisterende tilpasset maling jobb kan tas inn for endringer i maling for å gjøre den unik til den nye eieren. En airbrush flikking på sykkelen vil gi den et friskt nytt utseende, slik som å totalt endre meldingen eieren ønsker å projisere. Du kan også legge til utbedringsfarge å gi noen chopper en ny titt hvis du ikke liker sin opprinnelige maling. Det er ikke alltid nødvendig å bruke tusenvis av kroner på en helt ny tilpasset maling jobb når touch-up maling kan brukes til å fikse kutt og chips. Kreative og talentfulle enkeltpersoner kan kjøpe touch-up maling og gjøre jobben selv.
New Trends

maling brukes til tilpasset motorsykkel maleri har bedret seg i den grad at pulveret belegg tar nå ledelsen i ramme og motor gulvbelegg. Pulverlakker er mer holdbare og tillate mer farge fantasi. Den generelle ordningen med byggherren kan bringes ut bedre med de nye trendene i chopper maling på markedet i dag. Pulverbelegget blir gjort med termoplast og påføres med en elektrostatisk fremgangsmåte. Etter herding under varme, danner den en holdbar hud på ramme og motor gulvbelegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111201.html

Previous:
Next:

motorsykler