Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 2001 Honda Shadow Ace

Oljeskift i en 2001 Honda Shadow Ace motorsykkel er en nødvendig oppgave å sikre V-twin motoren er ordentlig smurt til enhver tid under drift. Lære å gjøre oljeskift hjemme vil spare penger i det lange løp som det blir dyrt å ta motorsykkelen til butikken hver 2000 til 3000 miles for oljeskift og vedlikehold. Alltid skrive miles ned etter hvert oljeskift for å sikre at oljen skiftes ut i jevne mellomrom. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Stikknøkkel
oljefilter
2 liter Honda godkjent motorsykkel olje.
Vis flere instruksjoner
1

Park motorsykkelen på et flatt og jevnt underlag. La motorsykkel på tomgang i to til tre minutter å varme oljen opp. Dette vil også blande opp noe rusk og sediment i motoren slik at det vil renne ut med oljen. Slå sykkelen av. Lever den hetten og legg det til side.
2

Plasser en renne pannen under motoren oljepluggen. Skru ut oljepluggen med en pipenøkkel. La all oljen renne fra pannen. Stram oljepluggen med en pipenøkkel.
3

Plasser renne pannen under oljefilteret plassert bak bunnpannen. Skru av oljefilteret for hånd, og plass opp ned i avløpet pannen så den gjenværende oljen vil renne ut av filteret.
4

Gni fersk motorolje på den svarte pakningen rundt filteret med en finger. Skru det nye filteret til filterhuset for hånd. Wrench stramme filteret vil gjengene på filterhuset eller filteret.
5

Sett inn en trakt i til olje fylle røret og hell i en liter Honda godkjent motorsykkel olje. Trekk opp peilepinnen og tørk den ren. Sett peilepinnen tilbake i peilepinnerøret og trekk ut. Hell olje i halv Quart trinn til oljenivået stopper ved full-merket på peilepinnen.
6

Start motorsykkelen og la den gå på tomgang i fem minutter. Slå sykkelen av og sjekk oljen en gang mer for å sikre at oljenivået er riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110284.html

Previous:
Next:

motorsykler