Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster forgasseren på en Harley

En Harley Davidson motorsykkel er en klassisk ikonisk representasjon av den amerikanske syklisten. Å eie en av disse motorsykler krever periodisk vedlikehold og videreutvikling, for eksempel justering av forgasseren. Forgasseren på de fleste Harley motorsykler er fortsatt den klassiske Linkert forgasseren som har vært brukt i generasjoner, men oppgraderte forgassere er tilgjengelig for noen moderne sykkel modeller. Forgasseren kan justeres ved hjelp av vanlige verktøy. Du trenger
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

sikre at Harley er i en trygg posisjon til å jobbe på og at sykkelen er oppreist og tilstrekkelig underbygget .
2

Finn høyhastighets nål. Dette er den største skruen på toppen av forgasseren, og er litt utstående fra forgasseren. Snu high-speed nålen på forgasseren innover til den så vidt berører forgasseren med et flatt skrujern. Snu nålen tilbake med to fulle rotasjoner.
3

Finn lav hastighet nål. Dette vil bli utskytende nær forgasseren base og er "L"-formet, noe som gjør det lett å dreie. Skru den lave hastighet nål innover til den så vidt berører forgasseren. Snu nålen tilbake etter fem fulle rotasjoner.
4

Sett Harley gnisten til en mark sjenert av en helt forover posisjon. Tenningen timing merket er synlig i inspeksjonshullet ligger nær svinghjul foran sylinderen. Start Harley motoren og la sykkelen tomgang til normal driftstemperatur er oppnådd. Dette skal ta 3 til 5 minutter.
5

Kontroller at gassen er helt lukket. Skru den lave hastigheten kanylen med klokken med ett klikk på et tidspunkt før du legger merke motoren feiltenning. Umiddelbart slår nålen mot klokken fem til 10 klikk, helt til motoren starter eller stopper misfiring og går normalt
6

Slå gassen stop-skrue --- plassert på toppen av gasspaken. - - mot klokken for å gjøre motoren gå på tomgang mellom 900 og 1100 rpm. Urviseren rotasjon av stop-skruen vil redusere tomgang.
7

Gjenta trinnene inntil motoren går glatt eller hvis du fortsetter å legge merke til motor feiltenning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107888.html

Previous:
Next:

motorsykler