Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilbakestiller den Belt Light på en Brute Force 750

Din Kawasaki KVF 750 Brute Force er utstyrt med en opplyst indikator for å holde deg informert om tilstanden til din ATV kjøring belte. I de fleste tilfeller lyser lyset for å varsle deg om at det er tid for litt regelmessig vedlikehold, selv om et problem innenfor beltet systemet vil aktivere lys i tillegg. Når lyset har slått på, vil det bli tent til den nullstilles. Mens det er ingen synlig måte for å tilbakestille belte lys, trenger du ikke å besøke din lokale Kawasaki-forhandler til å gjøre det. Instruksjoner
en

Slå Brute Force tenningsnøkkelen til "Off" posisjon. Fjerne setet fra din Brute Force, ved hjelp av låsen under venstre side av setet.
2

Finn de svart-grå elektriske koblinger nær tverrbjelken mellom rammens seteskinnene. Trekk ut kontakter, og koble den mannlige svarte kontakten inn i kvinnens grå kontakten og hunnen svarte kontakten i den mannlige grå kontakten.
3

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon , men ikke starte motoren. Beltet lyset begynner å blinke. La lyset å blinke i noen sekunder, vri nøkkelen til "Off" posisjon.
4

Skill de grå kontaktene fra de svarte kontaktene. Koble kontaktene til sine opprinnelige posisjoner, svart til svart og grått til grått.
5

Vri tenningsbryteren til "On" posisjon. Beltet vil lyse en kort stund, og deretter slå av. Slå nøkkelen til "Off" posisjon og sett setet på din Brute Force.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110636.html

Previous:
Next:

motorsykler