Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene for en 1982 Yamaha YZ 250 Plug Gap

Yamahas 1982 YZ250 var motorsykkelen (og musikkinstrument) maker mellomstore oppføring i Grand Prix-klasser av motocross sykler - de består av 125cc, 250cc og 500cc maskiner. En ensylindret totakts, den YZ250 var en rask, lett og kraftig sykkel. Som de fleste svært innstilt to-taktere, var YZ250 er en pirkete motor, kjent for å være hard på tennplugger og følsom for tennplugg gap. Tennplugger nøye tid den elektriske lysbue i forbrenningskammeret. Hvorfor gapet må være en viss avstand er en mindre kjent faktum. Betydningen av Gap Avstand

en tennplugg branner på kompresjonsslaget. Den komprimerte bensin og luft i kammeret etter at komprimering er tettere enn ukomprimert gass og luft, og at tettheten krever mer energi for å presse en bue gjennom. I den komprimerte blanding, derfor, den mindre avstanden er, jo mindre energi kreves for å presse en bue fra ledningen til pluggen. Tilsvarende, i kaldt vær, molekylene er strammere. Så, Jo kaldere temperaturen og jo høyere kompresjon, jo mindre gapet. Jo varmere temperatur og lavere komprimering, jo lenger gapet.
Spark Plug Spesifikasjoner og Gap

For '82 YZ250, heter Yamaha for Champion N86 gapped til 0,050 inches. Sammenlignbare plugger ble gjort av Autolite og NGK. De alle kommer nytt sett til fabrikkens gap innstillinger. Deretter kan du åpne hullene med bruk av bladsøker for tørre, varme forhold eller stramme dem for kalde, våte forhold.
Justere Spark Plug gapene
< p> Når du vet nøyaktig hva gnistgapet burde være, trenger du en presis måte å justere gapet. Det finnes flere typer av tennplugg målere. Målere inkludere alle tykkelsen du trenger å sette din gap. I motsetning følerblader de er ikke bare for å måle gapet, de er et verktøy for å sette gapet. Velg riktig tykkelse. Forsiktig lirke åpne tennpluggen, bredere enn den burde være. Sett tennpluggen måleren eller "gapping verktøy" og trykk ledningen tett mot måleren. Det vil bøye ledningen, stramme den til det nøyaktige tykkelsen av måleren, og dermed sette gapet svært nøyaktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108835.html

Previous:
Next:

motorsykler