Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Carb Spesifikasjoner for 1994 Honda CR125

Hondas CR125 var den minste av de to-takts Grand Prix klassen motocross-sykler. En væskekjølt to-takts singel, var CR125 overraskende rask for en så liten sykkel, kan store utbrudd av akselerasjon som kreves for å fjerne store motocross hopp. Utmerket gassrespons er nødvendig, spesielt når du tar store hopp. Keihin

Mens mange japanske produsentene ofte brukt Mikuni karbohydrater, lente Honda mot Keihin-tallet. 1994 CR 125 brukte Keihin 36mm PJ15HA, noen ganger kalt en "Keihin PJ 36." Det er et enkelt 36mm forgasser, som er større enn de fleste forgassere som brukes på 125cc sykler, det er, for eksempel, samme størrelse - men ikke modell - forgasseren brukes på Hondas tregere turtall XR400R firetakts
med spesielle krav

Motocross sykler som 1994 CR125 har noen spesielle behov. Hvis en motorsykkel tar hopp, dets orientering endringer, så det må ha en forgasser sympatisk til det behovet. Ellers kan du finne deg selv i luften uten drivstoff til å lage justere plasseringen av sykkelen ved blipping på gassen eller å lage en myk overgang ved å rulle gassen på når du lander. Et annet hensyn er at motocross-sykler velter oftere gaten sykler. Så, de trenger en forgasser som tåler litt misbruk. Den Keihin PJ 36 har en vertikal stempelet-choke, mindre og mer beskyttet enn tab-choker ofte funnet på gaten sykler, noe som gjør mindre tilbøyelige til å bli skadet hvis du tips sykkelen over, eller plukke opp rusk.

med Justeringer

Som de fleste forgassere, hadde en rekke justeringer for å være riktig innstilt og en rekke forskjellige størrelser, utskiftbare deler (dyser og nål) som trengs for å være riktig valgt og matchet til ridning stil og atmosfære for sykkelens optimal ytelse. Justeringer inkluderer pilot skrue, skruen setting, og dupp nivå høyde. Deler inkluderer treg jet, main jet, og nål.
Endringer i Altitude and Atmosphere

Selv om du har et lager CR125 med original Keihin PJ36 satt til fabrikkinnstillinger , vil det kreve justeringer med endringer i høyde, temperatur og luftfuktighet. Noen tilfeller trenger mer drivstoff i drivstoff /luft ratio, også kjent som "rike" og noen omstendigheter trenger mindre drivstoff på /luft ratio, også kjent som "lean". Generelt vil forgasseren kreve en rikere blanding i kalde temperaturer, tørr luft eller begge deler. Varme temperaturer, høy luftfuktighet og stor høyde krever magrere blandinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108650.html

Previous:
Next:

motorsykler