Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å stramme en Harley Primary Belt Drive

Som en Harley-Davidson er ridd, vil stasjonen beltet naturligvis begynne å slappe av og løsne. Som en del av pre-ride inspeksjon, er anbefaler at strammingen kontrolleres og justeres om nødvendig. Fullfører denne kontrollen regelmessig vil forlenge beltet liv og forbedre rytter sikkerhet. Den gjennomsnittlige rytter kan enkelt sjekke og justere remmen på bare noen få minutter. Disse instruksjonene er basert på en 2007 Softail, men andre modeller er like. Du trenger
Motorsykkel lift
To 12-tommers justerbare skiftenøkler
nebbtang
3/8-inch åpen fastnøkkel
Belt strammingsmåler (Harley-Davidson del HD-35381 -A)
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Flytt motorsykkelen til en flat og tørr overflate. Ved hjelp av beltet strammingsmåler, sjekk beltet strammes med 10 pounds av kraft. Sammenligne beltet posisjon med indeksmerkene på beltet vakt. Beltet skal bevege seg mellom 1/4 av en tomme og 5/16 av en tomme. Hvis beltet er innenfor dette området, er ingen justering nødvendig. Er beltet overstiger 5/16 av en tomme av bevegelse, videre til trinn to.
2

Fjern våren klipp fra bakakselen mutter med nebbtang og sted til side. Ved hjelp av de to justerbare skiftenøkler, løsne akselen ved å vri aksel mutteren mot urviseren.
3

Følg instruksjonene på motorsykkelen heis, heve motorsykkelens bakhjul. Selv om dette trinnet er valgfritt hvis du er på veien, vil det gi bedre resultater og bør gjøres hvis du kan.
4

Finn aksel adjuster, som er frem av akselen og skal berøre akselen. Bruke 3/8-inch fastnøkkel og løsne mutteren med minst 1/2 cm. Bruke samme fastnøkkel, skru akselen justering ved å vri den med klokken. Gjenta på den andre siden av motorsykkelen. Ved hjelp av linjal, sjekk for å sikre aksel justerbar er selv på begge sider. Stram låsemutteren.
5

Sjekk beltet nedbøyning som gjøres i trinn 1.. Hvis beltet er fortsatt for løst, gjentar Trinn 4. Hvis ikke, senke motorsykkel, skru akselen og sett våren klippet. Etter 20 miles med ridning sjekk for å sikre at alle bolter er fortsatt stramt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106801.html

Previous:
Next:

motorsykler