Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda 600 Spesifikasjoner

Shadows er et utvalg av motorsykler skapt av Honda som først kom på markedet i 1983 og ble sist sett i 2007. Serien variert, med sylindervolum alene spenner fra 7,63 kubikk inches til 109,84 kubikk inches. 1993 Honda VT 600 Shadow er en cruiser sykkel som opprinnelig ble utgitt i svart, selv om alternativer for en chrome motor sak og ventil dekker ble lagt i deluxe-versjonen. Mål

Under en 63-tommers akselavstand er en 19-tommers diameter forhjulet. Et dekk 3,9 inches lang med en sidevegg høyde på 3,5 inches omgir dette hjulet. På baksiden, passer et dekk 6,7 inches bred sidevegg med en høyde på 5,4 inches på en 18-tommers diameter hjulet. Setet er plassert 26,4 inches fra bakkenivå. Den Honda har en tørrvekt --- vekten av et kjøretøy når tømt for alle sine fluider, så som gass og olje --- av £ 407,9. Når det ikke har drivstoff, men kan VT 600 lagre maksimalt 2,38 liter gass i tanken sin, med en halv gallon i reserve.
Strøm

Motoren på motorsykkel er en V-utforming, noe som betyr at sylindrene er organisert i en V-form. Sylindrene er tre inches i diameter, kjent som den innvendige diameter, og hver sylinder inneholder fire ventiler som styrer avgasser fra motoren. Pistons reise 2,6 inches i sylindrene. Motoren er en fire-takts design, noe som betyr at i hver veivakselen rotasjon de inntak, kompresjon, strøm og eksos slag finner sted. Forskyvningen av motoren er 35,57 kubikk inches, som er volumet blåst av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt, TDC, til bunnen dødpunkt, BDC.The kompresjonsforhold --- forholdet mellom topplokk volum sammenlignet stempelet volum før og etter en kompresjonsslag --- er 9.2:1. Alt dette oppnår 43 hestekrefter med en hastighet på 6500 omdreininger per minutt og 30,4 fot-pounds av dreiemoment ved 3500 omdreininger per minutt.

Andre funksjoner

En vannkjølingssystem hindrer motoren fra overoppheting og sikrer den utfører til potensialet sitt. En enkelt overliggende kam utforming betyr at kamakselen er plassert over brennkammeret. Overfører motorens kraft til hjulene er en fire-trinns girkasse overføringssystemet. En elektrisk starter og tenningssystemet spark Honda til handling. Utvide trommelbremser i ryggen og en skivebrems med to kalipere i fronten er på hånden når det er på tide å stoppe VT 600.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109017.html

Previous:
Next:

motorsykler