Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Fairings for Kawasaki ZZR600

Fairings på din Kawasaki ZZR600 motorsykkel beskytte og huse radiator, eksosrør, motor, bensintank og lys. Noen ganger har en eller flere av de Fairings fjernes for å jobbe på sykkelen. Maling eller ombygging motorsykkelen krever at du fjerner hele settet med fairings fra fremre til bakre. Du fjerner Fairings i en spesiell sekvens ved hjelp av metriske verktøy. Du trenger
metriske stikkontakter og skralle
Offset socket adapter
Kort socket forlengelse
Vis flere instruksjoner
Front Fairing
en

Parker motorsykkel på en bakre stativet. Du kan parkere den på midten stativ og støtte undersiden fullt ut med tre blokker når en bakre stativet ikke er tilgjengelig. La motoren og eksos avkjøle helt.
2

Ta til høyre og venstre blinklys objektivet dekker i front kåpe. Fjern rustfritt stål maskin skruer som holder fronten kåpen til høyre-og venstre-side ytterkledning og styringsgruppen headset.
3

Trekk den fremre kåpe og frontruten forsamlingen vekk fra gaflene nok å få tilgang til blinklys og frontlys elektriske koblinger. Koble hver ledning kontakten og sette den foran kåpen til side.
Side og Tank Fairings
4

Finn kåpen mounts og bolter på undersiden av motorsykkelen rammen. Nå inne i fremre kantene av hver side kåpe og finn kåpe mounts og bolter på forsiden av motorsykkelen rammen.
5

Sett opp en beregning kontakten med en utlignet adapter og kort forlengelse på skralle din. Spør en assistent til å holde en av side fairings stødig. Fjern boltene på undersiden og fronten på motorsykkelen rammen på at kåpen. Fjern den øvre bolten fra fjellet under bensintanken.
6

Spør assistent til å trekke kåpen rett bort fra motorsykkelen og sett kåpe til side. Spør assistent til å hjelpe når du tar motsatt side kåpen på samme måte.
7

Løsne og fjern maskin skruer på hver side av tanken kåpe. Fjern kåpe festeboltene på hver side av den øvre rammen tube. Løft tank kåpe av motorsykkelen.
Tail Fairing
8

Fjern rytterens sete fra motorsykkelen. Fjern de øvre og nedre halen lys linse deksler og lisensen plate.
9

Fjern rustfritt stål maskin skruer på hver side av halen kåpe. Spør en assistent til å løfte kåpe nok til å få tilgang til de øvre og nedre baklys kabeltilkoblere og slå signal kabeltilkoblere på undersiden av kåpen.
10

Koble baklys og bremselys bryteren kabeltilkoblere. Koble fra Blinklysene kabeltilkoblere. Ta halen kåpe av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110977.html

Previous:
Next:

motorsykler