Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Rebel Torque Specs

Honda produserer et stort utvalg av produkter, som biler, motorer, generatorer, gressklippere og trimmere. Selskapets linje av power-sport kjøretøy er omfattende og inneholder personlige vann håndverk, motorer, terrengkjøretøy, nyttekjøretøyer, motorsykler, helikoptre og scootere. The Rebel er en entry-level, street cruiser modell motorsykkel produsert av Honda. Historie

Honda Rebel er en liten cruiser modell, og det ble først utgitt i 1984 under modellnavnet CM250C. Utseendet av modellen ble videreutviklet og en skivebrems ble lagt i 1985, med modellnavnet bytte til CMX250C. Det ble videre endret i 1986 og ble i hovedsak hva Rebel ser ut i dag. I forhold til spesifikasjonene, den originale Honda Rebel inneholdt den samme motoren som dagens modell, en luftkjølt, parallell twin-sylinder.

Mens Honda avsluttet produksjonen av CMX250C etter 1987, denne motorsykkelen gjenoppsto i 1996 med Rebel navn og en identisk motor. Produksjonen fortsatte frem til 2009, med bare mindre endringer i detaljer som farger og grafikk etter 2001.
Torque spesifikasjoner
p Som det fremgår av Auto Evolution, er dreiemoment definert som en vektor som måler mengden av rotasjons-krefter som utøves på veivakselen av en motor. Denne måleenhet som er referert til som en fot-pund ved bruk imperial målinger og en Newton meter ved bruk av det metriske system. Momentet av Honda Rebel motor er 17,30 Nm ved 5500 rpm.

Andre Motorspesifikasjoner

motoren på Honda Rebel har forblitt den samme siden det først ble introdusert, og det er en parallell, luftkjølt, twin-sylindret motor med en 234 cc slagvolum. Hestekrefter er 17.50 på 8250 rpm. De Boring og slaglengde tiltak 53-by-53 millimeter og tenningen typen er CD. Den valvetrain er SOHC med to ventiler per sylinder og komprimering er 9,2 til-1. I form av induksjon, har denne motorsykkelen et enkelt, 26 millimeter, membran-type CV forgasser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109549.html

Previous:
Next:

motorsykler