Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter en motorsykkel

Det er mer å montere eller får på en motorsykkel enn bare å kaste et bein over setet. Du bør følge et mønster i montering av motorsykkelen, både for enkel montering det, og av sikkerhetsmessige grunner. Lære noen grunnleggende teknikker for både føreren og passasjeren vil sikre din sikkerhet, og vil skape en mye mer behagelig tur. Instruksjoner
Operatør eller Driver
en

Monter motorsykkel på side bort fra lyddemperen. De fleste lyddempere er på rett, så tilstanden selv å komme på motorsykkel fra venstre side. Dersom motorsykkelen er eksos ned begge sider, vær forsiktig slik at du ikke rører dem. Selv om sykkelen ikke har blitt ridd den dagen det er god praksis å anta at eksospotter er varme.
2

Nå ut og hold begge håndtakene som du står ved siden av motorsykkelen. Trekk i front bremsehendelen for å sikre at motorsykkelen ikke ruller. Hold foran bremsehendelen mens du monterer motorsykkel.
3

Skyv side stå opp med foten, akkurat som du gjør på en sykkel. Noen ryttere er mer behagelig å vente til de har montert motorsykkel for å sette den siden stå opp. Dette gjelder også dersom sykkelen hviler på en mage stand. Med en mage stativ, må du rocke motorsykkelen framover slik at magen stand kaster opp under den. Ikke hold bremsen hvis motorsykkelen er på en mage stativ, som det er behov for å rulle seg litt fremover.
4

Hold motorsykkelen står oppreist som du monterer det. Ikke lene sykkelen mot deg, som du ikke kan være i stand til å balansere vekten som du monterer den hvis den er skjev i begge retninger.
5

holder fast ved bærehåndtak og foran bremsehendelen , holde venstre fot godt plantet på bakken og sving høyre ben ut bak deg og opp og over motorsykkelen sete. Plasser høyre fot på bakken for å bosette seg i setet og å sørge for at du har god balanse på motorsykkelen. Vri om nøkkelen og starte sykkelen.
Passenger Montering
6

Vent til operatøren av motorsykkelen er på sykkelen og helt i kontroll for å balansere det. Noen motorsykkel operatører starte sykkelen før passasjeren monterer som et tegn på at de er klare.
7

Approach motorsykkelen fra venstre side. Plasser din venstre hånd på rytterens venstre skulder. Dette vil bidra til å balansere deg og vil varsle føreren om at du er klar for å komme videre.
8

Step venstre fot på passasjer foten pinne. Bruk én enkelt bevegelse for å stå på venstre fot pinne og svinge høyre ben ut bak deg og over motorsykkelen setet og ned til høyre foten pinne. Det vil virke vanskelig, men vil bli jevnere med praksis.
9

Forsøk aldri å hjelpe motorsykkelen operatør balansen på sykkelen ved å sette føttene på bakken som du får på. Operatøren skal ha full kontroll over balansen.
10

Ikke forsøk å svinge høyre ben til foran deg som du får på. Du kan sparke eller rist operatør forårsaker dem til å lene seg eller flytte plutselig. Dette kan føre dem til å miste balansen av motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107758.html

Previous:
Next:

motorsykler