Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du bytter frontlys på en Honda Rebel

Hondas entry-level motorsykkel, Rebel, er en lett-å-ri alternativ for nye motorsyklister. Med et lite vedlikehold 248cc ensylindret motor og et lett chassis, er Rebel en lett motorsykkel til å leve med. Som med alle motorsykkel, vil Rebel trenger jevnlig vedlikehold og utskifting av slitasje-og-tåre elementer, slik som frontlys pære. Dessverre er mange nye ryttere skremt av sine maskiner og ofte bruke en liten formue å ha arbeidet gjort på sitt lokale Honda forhandler. Endre pære selv, men er mye enklere enn det virker, og kan enkelt lagre dine hardt opptjente penger. Du trenger
Skrutrekkere
H4 pære
Vis flere instruksjoner
en

Løsne frontlys trim ring ved å skru de to boltene på den nedre delen av ring, med en skrutrekker. Løft trim ring og frontlys oppover inntil ringen utgivelser fra tappen på frontlys skallet.
2

Koble frontlys fra ledningsnettet. Klem beina på den låsmekanismen sammen og vende låsen åpen. Trekk lyspæren ut av frontlys og kast den.
3

Plasser en ny pære i frontlys forsamlingen og senk låsmekanismen. Klem låsen bena sammen og lås det på plass. Koble ledningsnettet til frontlys.
4

Sett den øvre delen av frontlys montering og trim ring på frontlys shell fane. Senk enheten i frontlys skallet. Fest trim ring og frontlys forsamlingen ved å sette inn og stramme de to skruene i bunnen av trim ring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106979.html

Previous:
Next:

motorsykler