Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sammenlign Touring Motorsykler

Velge riktig motorsykkel er den viktigste og mest spennende aspektet ved å kjøpe en touring sykkel. Du ønsker å finne en motorsykkel som vil møte alle dine behov, men uten ekstra funksjoner som vil koste deg mer penger og gå ubrukt. Vær forberedt på å bruke tid på å forske kjøpet og snakke til forhandlere og venner mens verifisere sine meninger med vurderinger og rapporter. Ikke bli hissig i kjøpet, siden retten touring motorsykkel kan bringe deg mange års glede. Instruksjoner
en

Bestem hvilke funksjoner du er ute etter og hva den viktigste bruken av din touring motorsykkel vil være. Enten du ønsker å være en og annen dagstur rytter, eller reise på landsbygda i lengre perioder, vil avgjøre hva din sykkel krever å møte dine behov.
2

Velg en prisklasse for den nye motorsykkel. Touring motorsykler kan ha grunnleggende funksjoner og ekstravagante statister, så det er et veldig stort prisklasse å velge mellom.
3

sammenligne de mekaniske spesifikasjonene. Evaluere og sammenligne motortype, sylindere, kjøling metoden, kompresjon, mange gir, bremser, tørrvekt og drivstoff kapasitet på touring motorsykler som interesserer deg.
4

Sammenlign funksjonene. Noen touring motorsykler kan ha varmet opp på styret, oppvarmede seter, lydsystem, GPS eller andre valgfrie funksjoner. Bestem deg hva du trenger for dine egne personlige behov, og husk passasjeren, hvis du skal turnere med en annen rytter, trenger du en passasjersetet
5

Sjekk setehøyde og passe på sykkelen. . Finn en som føles mest behagelig for deg. Selv om en potensiell pick har alle spesifikasjoner og funksjoner du ønsker, vil det gjøre deg noe godt hvis du føler deg ukomfortabel mens du rir. Styret bør være nær nok til å føle deg komfortabel og du bør være i stand til å plassere begge føttene flatt på bakken når du er på et stopp.
6

Sjekk forbruker rapporter og lese vurderinger om de spesielle touring sykler som interesserer deg. Snakk med forhandlere og andre MC-eiere for å se hva de foreslår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108112.html

Previous:
Next:

motorsykler