Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke olje i en Twincam Harley Primary

Den primære stasjonen funnet på en Harley-Davidson Twin Cam 88-utstyrt motorsykkel overfører rotasjonsenergi produsert av motoren til overføring. En spesiell oljebad avholdes innen primær sin bolig, smøring og kjøling av primære belte og clutch montering. I likhet med motoren og transmisjonens oljeforsyning, må primærfluidet inspiseres med jevne mellomrom for å opprettholde væskenivået, men også for å sjekke for forurensning som kunne avsløre større problemer innenfor motorsykkelen. Kontroll av primærfluidet er ikke vanskelig, men som ikke krever noen demontering av den primære dekselet. Forvente å bruke minst 15 minutter på jobben. Du trenger
Motorsykkel tjenesten heisen
Torx-27 skrutrekker
Lommelykt
Harley-Davidson primære væske
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en motorsykkel tjeneste løft for å holde motorsykkelen sikkert i oppreist stilling. Plasser motorsykkel i nøytral og starte motoren for å varme den primære olje forsyning. Stopp motoren etter tre minutter.
2

Bruk en Torx-27 skrutrekker for å skru den primære sin clutch inspeksjon cover, den store runde dekselet på baksiden av ytre primære dekselet. Trekk clutch inspeksjonsluke og pakningen vekk fra den primære dekselet.
3

Bruk en lommelykt for å se på den primære dekning gjennom clutch inspeksjon porten. Legg merke til den primære væskenivået i forhold til clutch forsamlingen avholdes innen primær. Ideelt sett bør den primære væskenivået være like under mellomgulvet fjærer på bunnen av clutch forsamlingen.
4

Hell frisk Harley-Davidson primære væske inn i clutch inspeksjon porten for å heve væskenivået etter behov .
5

Bruk en Torx-27 skrutrekker for å påføre clutch inspeksjonsluke og dens pakning til den ytre primære dekselet.
6

Fjern motorsykkel fra tjenesten heis og senk den ned sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107878.html

Previous:
Next:

motorsykler