Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerne setet av en 1986 Kawasaki Vulcan

The 1984 Vulcan 750 var Kawasakis første V-twin-drevet motorsykkel, og var sterkt påvirket av krysseren-styling som var populære på begynnelsen av 1980-tallet. 1986 Vulcan 750 inneholdt en integrert passasjer ryggstøtte og verktøykasse som huset motorsykkelens sete festeboltene. Selv om dette skapte en glatt, strømlinjeformet utseende, kan den tilsynelatende mangelen på monteringsutstyr føre til litt frustrasjon for en ny Vulcan eieren hvis motorsykkelens batteri dør. Men med en enkel nøkkel, kan du fjerne setet for å gi tilgang til motorsykkelens elektriske system. Du trenger
Startnøkkel
10 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett tenningsnøkkelen i verktøyet boksen lås på baksiden av passasjeren tilbake resten. Vri nøkkelen mot klokken for å låse opp verktøyet boksen, og deretter åpne verktøyet boksen dekselet.
2

Trekk enden av gummi stropp off av kroken innebygd i verktøyet boksen, og trekk verktøylommen ut av verktøykassen. Skru begge sete bolter fra verktøykasse indre veggen, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel.
3

tak i bakre del av setet med begge hender og løft det før det klarner passasjer tilbake resten. Trekk setet bort fra gass-tank for å frigjøre kroken under fronten av setet fra motorsykkelens ramme. Stille inn setet til side.
4

å skifte setet, sett kroken under fronten av setet i sporet bygget inn i rammen, plassert under bensintanken. Senk setet på rammen og bakskjerm.
5

Screw både sete bolter gjennom verktøyet boksen og inn i setet, for hånd. Stram sete bolter, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel.
6

Plasser verktøylommen i verktøyet boksen, og deretter koble enden av gummi rem over verktøyet posen. Lukk verktøykasse dekselet og vri tenningsnøkkelen med klokken for å låse den på plass. Ta ut nøkkelen fra låsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111058.html

Previous:
Next:

motorsykler