Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Oil i en FLHX

Harley-Davidsons FLHX gate Glide er et imponerende touring motorsykkel. Med et utseende som garners oppmerksomhet på boulevard og en appetitt for langdistanse ritt, presenterer the Street Glide en solid base for urbane motorsyklister som favoriserer en og annen langtur. Men å holde en gate Glide kjørbar stand krever regelmessig vedlikehold i form av olje og væske endringer. Tømming og påfylling av motorolje, primære væske og girolje er grei affære, som krever bare noen få håndverktøy og en motorsykkel stativ. Du trenger
Motorsykkel stå
Pipenøkkel og stikkontakter
bunnpanne
Shop håndklær
Drain plug o-ringene
filternøkkelen
trakt
Motor olje, 3 Quarts
Torx drivere
Primary væske, en Quart
Transmission olje, en Quart
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel og la den varmes opp fem minutter. Dette vil bringe oljen til dens driftstemperatur, slik at den til å flyte lettere og tømmes helt. Stoppe motoren etter fem minutter. Plasser motorsykkelen på et stativ for å støtte den i oppreist stilling.
2

inn en bunnpannen under tappepluggen på venstre side av motoren. Fjern tappepluggen med en 5/8 "kontakten og la motoren oljen renne helt. Tørk spissen på pluggen med en klut for å fjerne eventuelle oppbygging eller rusk. Fjern o-ringen fra bunnpluggen og erstatte den med en ny o-ring. Sett inn og trekk til tappepluggen med en 5/8 "socket når oljen er ferdig med drenering.
3

Flytt bunnpannen rett under oljefilteret på forsiden av motoren. Bruke et filter skiftenøkkel til å skru oljefilteret fra motoren. Kast oljefilteret. Fyll det nye oljefilteret med ny motorolje og spre et tynt lag med olje rundt filteret anleggsflaten. Skru oljefilter på plass for hånd inntil den er anbragt mot motoren. Stram oljefilteret en ekstra kvart omdreining for å sikre den.
4

Fjern lokket fra motorsykkelen oljetank. Bruk en trakt til å helle i ny motor olje i oljetanken, og legger opp til tre liter olje. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl før du setter på lokket.
5

Flytt bunnpannen rett under den primære bolig på venstre side av motoren. Ved hjelp av en Torx-27 driver, fjerner pluggen fra den primære bolig, som ligger rett under den runde derby dekselet. Tillat primærfluidet til avløp. Tørk spissen på pluggen med en klut og sett proppen er o-ring. Sett og skru pluggen med en Torx-27 driver.
6

Fjern derby dekselet fra den primære bolig, med en Torx-27 driver å skru de seks skruene som fester derby dekselet. Sett derby dekke til side. Hell opp til 1 liter friskt primærfluidet inn i det primære hus. Ideelt sett bør primærfluidet være på nivå med bunnen av clutchen membranen fjæren innenfor primærdelhuset. Tørk bort sølt væske med en klut og installere derby dekslet på den primære bolig.
7

Flytt bunnpannen rett under transmisjonen. Fjern overføring bunnpluggen med en 5/8 "kontakten og la overføring oljen renne ut. Tørk spissen på pluggen med en klut og erstatte sin o-ring. Sett pluggen i girkassen og skru det fast med en 5/8 "socket.
8

Fjern lokket fra transmisjonen. Bruk en trakt til å helle opp til 1 liter fersk girolje i girkassen enhet. Fjern trakten og tørk bort eventuelt oljesøl med en klut før du setter på lokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107099.html

Previous:
Next:

motorsykler