Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på 2007 Harley-Davidson

Selv om motorsykler er utrolig lett å jobbe på grunn av sine lett tilgjengelige mekaniske deler, en eller annen grunn får en motorsykkel betjent kan være dyrere enn å gjøre det med en bil. Heldigvis, kan hjemme mekanikk enkelt endre motor olje på en 2007 Harley-Davidson på mindre enn en time. Alt du trenger er noen grunnleggende verktøy, noen deler fra forhandleren (som du kan bestille på nettet) og et sted du trygt kaste en brukt motor olje. Du trenger:
Drain bøtte
3/8-inch pipenøkkel
Butikk filler
Oil filter skiftenøkkel (nr. 42311)
Olje filter (varenummer 63731-99A eller 63 798 -99A)
4 liter motorolje (SAE 20W50 eller SYN3 syntetisk)
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Harley til en ren, jevn overflate. Slå av motoren ved å plassere "Run /Off" velgeren til "Off" posisjon. Plasser motorsykkelen i gir for å redusere risikoen for det å flytte et uhell.
2

Finn oljetanken bunnpluggen på undersiden av rammen, på høyre side nær svingarm til baksiden. Skyv et avløp bøtte under pluggen. Bruk en pipenøkkel til å fjerne bolten, og la motoren olje i motoren til avløp. Bytt ut bunnpluggen, og bruke butikken rags å rense oljen som sølt på gulvet, motor eller ramme.
3

Fjern oljefilteret som ligger på nedre venstre, fremre delen av motoren. Bruk olje filter skiftenøkkel for å fjerne filteret, og at ikke noe olje renne. Ta det nye filteret ut av esken. Finn det svarte segl på den siden som skruer inn i motorsykkelen, smøre dette seglet ved å gni en liten mengde brukt motorolje inn i tetningen. Monter det nye filteret ved hjelp av olje filter skiftenøkkel, og rydde opp eventuelt oljesøl med butikk filler.
4

Fjern peilepinnen fra oljetanken er plassert på høyre side av motorsykkelen, nær setet . Tilsett 3 liter motor olje i reservoaret. Kontroller oljenivået i overensstemmelse med brukerhåndboken. Tilsett mer motor olje om nødvendig.
5

Ta brukt motor olje og filter til godkjent gjenbruksstasjon for avhending. De fleste auto deler butikker tjene som innsamlingspunkter. Kontakt butikken først for å sikre sine gjenvinningsstasjoner er tilgjengelig for å motta brukt olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106833.html

Previous:
Next:

motorsykler