Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Georgia Motorsykkel Skoler

Hvis du ønsker å lovlig kjøre motorsykkel i George, må du ha en klasse M lisens. Selv om du ikke trenger en MP Instruction Permit å ta M License skriftlig eksamen, vil du trenge en hvis du ønsker å reservere en road test - den endelige kravet til M License. Hvis du er 16, er et krav i MP Instruction Permit å fullføre kjøreopplæring trening. Du bør være i stand til å finne en motorsykkel treningssenter i hvilken som helst by i Georgia. Atlanta Motorsykkel skoler

Atlanta Motorsykkel skoler er en privat motorsykkel skole som gir en-til-en undervisning til nybegynner, middels og avansert ryttere. Du kan ta kurs i street sykling eller eventyr sport, og skolen tilbyr også motorsykkel turer der du har mulighet til å reise gjennom Georgia og naboland med en gruppe av de andre MC-entusiaster. Alle 100 nivå kurs og kurs 201 blir holdt i Dawsonville på Rock Creek Sports Complex. Kurs 202 og 302 blir holdt i eller i nærheten Suches. Kurs 301 er vanligvis holdt i Dawsonville Municipal Complex. Se Resource en for detaljert informasjon om hvert kurs.
Georgia Department of Driver Services Motorcycle Safety Program

Georgia Department of Driver Services Motorcycle Safety Program er et statlig drevet motorsykkel program som finner sted over hele staten. The Advanced Rider Course (ARC) er et en-dagers program som tar for seg mer avanserte motorsykkel driften av egenvurdering, personlig risikostyring og ridning strategier. Basic Rider Course er for de som er først å lære hvordan du trygt operere en motorsykkel og mentalt håndtere trafikken. Hvis du ikke har en motorsykkel ennå, ikke bekymre deg så man skal være tilgjengelig for deg. I erfaren rytter Course, en en-dags workshop, vil du forbedre dine erfarne ferdigheter av bremsing, svinging og manøvrering gjennom gaten trafikk. Sjekk Resource 2 for de mest up-to-date steder i programmet.
Motorcycle Safety Foundation

The Motorcycle Safety Foundation campus ligger i den amerikanske Honda Complex i Alpharetta. Stiftelsen har én dag motorsykkel klasser for nybegynnere, avanserte og dirt bike ryttere. De holder to grunnleggende rider kurs, som lærer det grunnleggende av motorsykkelen riding. The Advanced Rider kurset vil lære deg de ferdighetene lært i Department of Driver Services avanserte motorsykkel selvfølgelig, men det vil også ta svinger og skrens teknikker. The Dirt Bike School er et en-dags kurs som lærer sikker håndtering og operative prosedyrer for off-road motorsykler. Intermediate Trail Klasse er en en-dagers kurs med fokus på kroppens stilling og drift. Se Resource 3 for mer komplett kurs informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109298.html

Previous:
Next:

motorsykler