Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik eliminerer vindstøy i en motorsykkel hjelm

Wind støy som høres gjennom en hjelm, når man kjører en motorsykkel, kan variere avhengig av hvilken type hjelm brukt og tilbehør bæres av rytteren, som for eksempel øreplugger. Hjelm vindstøy er hovedsakelig forårsaket av luftstrømmen rundt hjelmen, mens du sykler, i tillegg til støy av motorsykkelen. Du kan eliminere vindstøy i en motorsykkel hjelm ved å gjøre ulike tilpasninger til hjelmen før du sykler. Du trenger
Helmet vinden blocker
Ørepropper
skrutrekker
unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Bruk hele ansiktet motorsykkel hjelm som vil dekke ørene dine hvis du ikke allerede har en.
2

Undersøk hjelm for å se om visiret lukker riktig uten å etterlate noen hull som kan skape vindstøy under kjøring. Hvis du ser noen hull, stramme eller løsne visiret med en skrutrekker eller unbrakonøkkel.
3

Plasser en finger mellom bunnen av hjelmen og nakken, når man kjører, for å se om vinden støy reduseres. Hvis vinden støy reduseres, kan en ekstra tilbehør, så som en hjelm vind-blokkerer, være nødvendig. Fest hjelmen vinden stopperen til bunnen av hjelmen. En type hjelm vinden blocker er Windjammer II Hjelm Wind Blocker tilgjengelig på nettet eller på motorsykkel forhandlere.
4

Finn luftventilene på forsiden av hjelmen over og under visir. Lukk ett eller flere av luftespalter for å redusere mengden av luft kommer inn i hjelmen.
5

Plasser ørepropper i ørene for å eliminere vindstøy og for å redusere lyden av motoren mens du sykler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106784.html

Previous:
Next:

motorsykler