Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du drivstoffilter i en Yamaha XT600

Bygd for å både takle skitt stier og asfalterte motorveier, har Yamaha XT600 dual-sport motorsykkel blitt en klassiker tur blant eventyrlystne motorsyklister. Holder disse ensylindret maskiner i orden krever en jevn strøm av drivstoff fri for forurensninger som kan påvirke forgasseren og motoren. En drivstoff filter plassert mellom drivstofftanken og forgasseren sikre at smuss og rust ikke gå inn i forgasseren. Filtrene skal skiftes ut med jevne mellomrom for å hindre opphoping av materiale fra å begrense strømmen av brennstoff. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Container
Fuel filter
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på et plant underlag og skru drivstoffventilen til "OFF". La motoren avkjøles helt.
2

Finn par av sete bolter under halen hetten. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjerne setet bolter og trekke baksiden av setet oppover. Trekk setet til baksiden av motorsykkelen å koble ut plasthaken på forsiden av setet fra rammen. Stille inn setet til side.
3

Fjern bolten på undersiden av rammen sidedeksel med en pipenøkkel. Trekk festeknast på forsiden av sidedekslet ut av rammens maljen. Trekk sidedekselet ned, deretter forover, for å løsne den fra halen hetten. Gjenta på motsatt side.
4

Fjern luftkanalene fra drivstofftanken, ved hjelp av en fastnøkkel til å skru monteringsbolten. Trekk avkastkanalens festeknast ut av rammens maljen. Trekk duct forover og bort fra drivstofftanken. Gjenta på motsatt side.
5

Følg drivstoff linje fra drivstoff ventilen til drivstoff filter mellom forgasseren. Ta tak i slangeklemme på drivstoff tank-siden av dieselfilter. Klem klemme ben sammen for å løsne klemmen og trekke drivstoff linje av drivstoffilteret. Tillate noe drivstoff igjen i kø for å renne ned i en beholder. Løsne klemmen på motsatt side av dieselfilter og trekk drivstoff linjen bort fra filteret.
6

Sett inn en ny drivstoff filter på drivstoffslangen. Juster filteret flow-retning pilen slik at den peker mot forgasseren. Løsne slangeklemmene og trykk drivstoffslanger over filteret brystvorter. Skyv slangeklemmen opp og rundt drivstoff linje og filter brystvorter.
7

Slå på drivstoff ventil og observere drivstoff filter for lekkasjer. Juster drivstoff linje og slangeklemmer som trengs. Installere luftkanaler, side deksler og sete i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107346.html

Previous:
Next:

motorsykler