Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik finner du ut Slitasje på Sport Bike Dekk

Tire slitasje er erosjon av gummi fra dekket på grunn av konstant friksjon med veien. Til slutt, vil bruk av en sport sykkel slites ned dekkene før de blir vridd og i fare for sprengning. Flere faktorer kan bidra til økt dekkslitasje, for eksempel feil oppblåst dekk. Det er klokt å sjekke dekk slitebanen på sport sykkel for å holde deg trygg når du tar sykkelen for en spinn. Instruksjoner
en

Følg nøye med på hvordan din back end rides rundt hjørner. Hvis det føles litt løsere enn det gjorde tidligere, kan det være tid for nye dekk.
2

Se etter baneslitasjeindikatorene, også kjent som "slitasje barer," som begynner å synlig dukke når dekket slites tynn. De baneslitasjeindikatorene vil vises som stolper som strekker seg fra den ene siden av slitebanen til den andre, og er satt til 1/32-inch av gjenværende slitebanen dybde. Hvis du ser baneslitasjeindikatorene, får dekket endret.
3

Bruk penny triks, som vanligvis brukes for vanlige biler. Sett en krone mellom løpebaner med Lincoln hode pekte ned. Hvis kanten av dekket ikke når Lincoln hår, er det tid for nye dekk.
4

Look for utsatt dekk ledningen eller stoff, noe som indikerer at dekket er farlig slitt og må byttes ut før du ri den igjen for å unngå en katastrofal krasj fra en blåst dekk.
5

Kjøp en mønsterdybde måler hvis du fremdeles er usikker. En mønsterdybde måleren vil fortelle deg nøyaktig hvor mye tråkker du har igjen på dekket ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110431.html

Previous:
Next:

motorsykler