Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forskjellen mellom Harley Davidson 96 & 96B Motors

Harley-Davidson sluppet et par twin-cam motorsykkelmotorer å erstatte den gamle twin-cam 88 linje. De 96 og 96B motorer har mye til felles, men det er noen viktige forskjeller, blant syklene som motorene leveres som standard. Den motor 96 også er referert til som den motor 96A. Begge ble utgitt som en del av den generasjonen av motorene etter Harley-Davidson Evolution linje. Modeller

96 og 96B er ikke utskiftbare. Den type MC bestemmer hvilke motoren er i bruk. Enhver sykkel med en 96ci størrelse motor som er en del av den store touring lineup eller et medlem av Dyna familien er utstyrt med 96-motoren. Den 96B motoren er installert i Softail-modeller.
Montering

Selv om motorene dele mange deler, de er koblet til sykkel ramme på forskjellige måter. De 96 motorer er gummi montert. Dette betyr at gummipropper er installert rundt motoren for å redusere dens vibrasjon og overflødig bevegelse. Den 96B-motoren har ikke dette isolert funksjonen. Den 96B motoren er koblet direkte til sykkel ramme. Imidlertid ikke monteringssystem av den motor 96 ikke i betydelig grad redusere vibrasjon på tomgang. I stedet går det mer jevnt som motoren akselererer. Den 96B er montert på en måte som reduserer vibrasjoner selv på tomgang.
Counter roterende aksel

"B" i 96B motoren står for balansert . Dette er fordi det er en mellomaksel inne i motoren. Akselen spinner for å motvirke vibrasjoner i motoren. Dette motvirker spinnende aksel er plassert mellom svinghjul. Designen er en del av grunnen til at motoren produserer mindre vibrasjon når sykkelen er i drift ved lave turtall.
Strøm

96B motoren produserer litt mindre strøm enn 96 motor. Selvfølgelig er andre faktorer bidrar til sykkelens generelle kraft, men det er en forskjell mellom de to motorer. En 2009 Softail produserer 87,0 fot-pounds av dreiemoment. Til sammenligning er den 96A motor i en 2009 Dyna Super Glide karakter på 92,0 fot-pounds av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111577.html

Previous:
Next:

motorsykler