Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

De tekniske spesifikasjonene for en 1984 Honda 750 Shadow

The 1984 VT750C Shadow var en cruiser motorsykkel utviklet av Honda Motor Company, som startet produksjon motorsykler i 1949. Å gjøre opp en del av en motorsykkel område som først kom på markedet i 1983, fortsetter Shadow serien å være i produksjon med 2010 Shadow Phantom. 1984 Shadow kom i svart eller rød, men begge design kom med et sidedeksel merket som leser "Shadow 750". Motor

En V-twin motoren var i hjertet av den 750 Shadow. Alle fire sylindere besatt tre ventiler. Sylindrene ble også utstyrt med to tennplugger. En hydraulisk ventil justering system eliminert slites mellom vippearm og ventil. Motoren inneholdt en dual pin veivaksel, og gir en sterk primær balanse. Det hadde også en fire-takts motor. Forskyvningen var 45,7 kubikk inches.
Dimensjoner

Akselavstanden var 60 inches. Honda sete var plassert 29,9 inches over bakkenivå. En forhjulet 19 inches i diameter var innkapslet i et dekk 4,3 inches i bredden med en 4,4-tommers sidevegg høyde. På baksiden, var hjulet 15 inches i diameter, men dekket er tykkere, måler 5,5 inches bredt med en 4,9-tommers sidevegg høyde. Med en vekt på 456 pounds til 750 Shadow kan lagre maksimalt 3,3 liter drivstoff i tanken sin.

Andre funksjoner

væskeavkjølingssystem kontrollerte motorens temperatur. En femtrinns, kardandrift overføring system levert produsert kraft til hjulene. Overføringen hadde også en overdrive-funksjonen, som kan oppnå høyere hastigheter på bekostning av dreiemoment. Honda Shadow ble brakt til liv via en solid-state tenning med elektronisk forhånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109471.html

Previous:
Next:

motorsykler