Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Jets på en 660 Yamaha Raptor

The Raptor 660 er en sport-orienterte all-terrain vehicle produsert av Yamaha fra 2001 til 2006. Den Raptor 660 cc ensylindret motor ble matet av et par 33 mm Mikuni BSR konstant hastighet forgassere, i motsetning til en enkelt forgasser oppsett vanligvis funnet på lignende maskiner. Hver forgasseren var utstyrt med ulike drivstoff jet størrelser, noe som gir en bredere spredning av makt. Disse dysene kan fjernes og erstattes for å imøtekomme endringer i høyde eller endre drivstoff utgang med tillegg av en forestilling eksos og inntak. Men å velge en passende kombinasjon av jetfly for å møte dine behov er en tidkrevende oppgave som vil kreve en betydelig mengde av prøving og feiling. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
10 mm socket
pipenøkkel
Tenger
12 mm fastnøkkel
trakt
Gass kan
Flat skrutrekker 135 Ferieleiligheter, 137.5, 140, 142 og 147,5 hoved jets 17,5
, 20 og 25 Pilot jets
Vis flere instruksjoner
en

Fjern sete fra ATV ved å bruke utløseren på baksiden av setet.
2

Fjern risten panelet fra front fender ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Skru av tanklokket, deretter fjerne plast nagler fra drivstofftanken dekselet ved hjelp av tuppen på en stjerneskrutrekker. Løft bensintanken dekke av ATV. Skru lokket på bensintanken for å unngå å søle bensin.
3

Koble fra frontlys kontakter fra begge sider av fronten fender. Fjern frontlysene ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Fjern front fender ved hjelp av en 10 mm-kontakten.
4

Slå drivstofftanken ventilen til "Off" posisjon, trekk deretter bensinslangen av drivstoff ventil utløp ved hjelp av en tang. Unbolt drivstofftanken ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Løft bensintanken av ATV. Unstrap gummi cover, plassert under bensintanken, og ta av dekselet.
5

Trekk luftventilen slanger av toppen av begge forgassere og flottørkammer lufteslangen av T-fitting mellom begge forgassere. Fjern strupeventil dekselet på venstre side av forgassere ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Trekk gassvaieren ender ut av strupeventil. Skru chokekabelen montering fra bunnen av den venstre forgasseren ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel. Løsne motoren inntak og luft boks duct klemmer, som ligger på forsiden og baksiden av forgassere, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Trekk forgassere bort fra ATV.
6

Hold forgassere over en trakt settes inn i en gass kan. Løsne float Tømmeplugg skruer, som ligger på venstre side av hver flottørkammer, ved hjelp av en flat skrutrekker. Tapp ut drivstoffet igjen i float kamrene i gassen kan, så skru den skruene.
7

Vend forgassere over og fjerne både float kamre ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Skru de mindre viktigste jetfly fra tårnet i sentrum av forgasser hus ved hjelp av en flat skrutrekker. Sett dysene til side i den rekkefølgen de ble fjernet, som de viktigste jet størrelser vil være forskjellige fra hverandre forgasseren. Den venstre forgasser hoveddysen vil ha "140" inngravert på ansiktet sitt, mens den høyre hoveddysen vil bli merket med "145".
8

Velg en ny main jet for hver forgasser. Plasser en "137.5" main jet i venstre forgasser og en "140" main jet i riktig forgasseren hvis du har tenkt å ri i høyder på over 3000 meter og opp til 6000 fot. Ved høyder på mer enn 6000 fot, installere en "135" og en "137.5" main jet i tilsvarende forgassere. Alternativt installere en "142" og en "147.5" main jet for å imøtekomme en etter-markedet eksos og inntak system for høyere ytelse ved havnivå.
9

Skru pilot jets, som ligger til siden av hoveddysen tårnet, ved hjelp av en flat skrutrekker. Begge pilot jets vil bli merket "22.5." Install et par av "20" pilot jets å imøtekomme høyder fra 3000 meter til 6000 meter eller "17,5" pilot jets for høyder større enn 6000 meter. Alternativt, kan du installere et par av "25" pilot jets å imøtekomme en etter-markedet eksos og inntak.
10

Sett float kamre på de forgassere. Skyv forgassere og inn i motorens inntak rør. Skyv luften boksen kanaler over forgasser inntakene. Stram luften boksen kanal og motor inntak klemmer. Skyv choken kabelen inn i venstre forgasseren og skru kabelen montering på plass. Sett på gassen kabelendene til strupeventil, og deretter setter strupeventil dekselet.
11

Sett drivstofftanken og trykk drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet. Sett tilbake det fremre støtfanger, lykter, bensintank cover og grille panel. Start Raptor motoren og la den varmes opp i tre minutter.
12

Ta Raptor for en prøvetur og legg merke til å nøle mens akselererende fra en fullstendig stopp. Hvis ATV nøler, slår drivstoffblandingen skruer, som ligger under forgasseren uttak nær flottørkammer, en halv omdreining mot klokken ved hjelp av en flat skrutrekker. Akselerere igjen fra en fullstendig stopp. Hvis nøle bedres, fortsetter å slå blandingen skru en halv omdreining om gangen, for ikke mer enn fire hele omdreininger, inntil nøling stopper. Hvis nøling forverres, slår blandingen med urviseren en halv omdreining om gangen til ATV kan akselerere jevnt.
13

Accelerate til en jevn hastighet, og deretter åpne gassen helt. Ta oppmerksom på eventuelle nøle mens akselererende. Fjern forgassere og prøve et mindre sett av hoved dyser hvis ATV nøler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111697.html

Previous:
Next:

motorsykler