Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Når Visste Harley Davidson selskapet innlemme?

Truly en amerikansk bedrift, ble Harley-Davidson Motor Company født ut av en venns fascinasjon med å lage ting går. Etter å ha flikket på en grov, hjemmelaget motor laget for en fiskebåt, i 1901, fullførte Davidson venn William S. Harley en blåkopi tegning for en motor som ble utviklet for å drive en sykkel. At tidlig drøm å drive to hjul med en motor omgjort til et symbol på fri sjel og en stolt livsstil. Harley-Davidson Beginnings

Harley-Davidson Motor Company hadde sin spede begynnelse i 1903 i Milwaukee, Wisconsin. I en 10 - med 15-fots workshop med selskapets navn ripete grovt inn i tredør, boltet William S. Harley og Arthur Davidson en grov, 3-hestekrefter, ensylindret motor til en unikt designet sløyfe-ramme og produserte sin første drevet sykkel. Sammen med Arthur bror, fortsatte Walter, Bill og Arthur til å jobbe på fritiden produserer drevne sykler mens han jobbet heltid for Barth Manufacturing Company. Det var ikke før 1906 at grunnleggelsen trio av menn sluttet dagen jobber og begynte å utvikle og produsere drevne sykler på heltid.
Innlemmelse

I 1906 Harley- Davidson Motor Company flyttet fra den lille skuret i det som må ha virket en romslig, 28 - med 80-fots verksted. Året etter, avslutter Arthur og Walter eldste bror, William A. Davidson, hans jobb med jernbanen og sluttet seg til sine brødre på motoren selskapet.

Senere samme år, 17. september 1907, Harley-Davidson Motor Company offisielt innlemmet og aksjer aksjer splittes mellom Harley og de tre Davidson-brødrene. Det var ikke før 1909 at brødrene og deres 18 heltidsansatte introduserte den første V-twin motor, som senere skulle bli synonymt med selskapets navn.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111098.html

Previous:
Next:

motorsykler