Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri gamle Motorsykkel Carburetors

Gjenopprette en eldre motorsykkel fra en tilstand av forfall vil nesten alltid kreve en forgasser rengjøring. Mens det er flere rengjøringsmidler tilgjengelig fra din lokale auto deler butikken, er de fleste av disse produktene laget av giftige forbindelser som kan gjøre bruk og håndtering av disse produktene svært vanskelige. Imidlertid er en av de beste renhold løsninger for en gammel, gunked-up forgasseren i vårt eget kjøkken. Sitronsaft, som inneholder kraftige sitronsyre, har blitt brukt til stor suksess ved motorsykkel mekanikere over hele verden, slik at en billig og effektiv metode for å få vintage sykkelen tilbake på veien. Ting du trenger
Skrutrekkere
Container
Plastposer
Sitronsaft
Vann
Stor gryte selg Electric kokeplate
Tannbørste
Air kompressor
Wire
Pakninger
Vis flere instruksjoner
en

Fjern forgasseren fra motorsykkelen. Koble drivstoff linjer fra forgasseren, slik at alle drivstoff igjen i linjene for å renne ned i en beholder. Skru noen slangeklemmer som fester luften boksen til forgasseren og forgasseren til motoren. Skyv luften boksen støvler bort fra forgasseren og dra i forgasseren ut av motoren.
2

Sett forgassere på en ren arbeidsområdet. Fjern flottørskål avløp skruene fra bunnen av forgasseren med en flat skrutrekker. Tillate eventuelle gjenværende drivstoff i flyte boller å renne ned i en beholder. Still flottørskål avløp skruene til side.
3

Demonter forgassere, fjerner float boller, flyter, jetfly, nåler, og membraner. Plassere disse i individuelle plastposer for å hindre dem fra å bli feilplassert.
4

Forbered et rengjøringsmiddel av seks deler vann til 1 del sitronsaft i en stor metall potten. Varm opp løsningen til en rullende koke med en elektrisk kokeplate. Når løsningen er kokende, plasserer demontert forgasserenheten og dupp boller i gryten og la den trekke i tretti minutter.
5

Trekk forgasserenheten og dupp boller fra sitron løsning med et par av tang og skyll grundig med rent vann. Ved hjelp av en tannbørste, skrubbe de indre og ytre overflater av forgassere for å fjerne eventuelle gjenværende rester eller oppbygging. Skyll igjen med friskt, rent vann. Tørk forgasser og flyte boller ved å blåse trykkluft gjennom forgasseren kropp og drivstoff passasjer.
6

Rengjør forgasser dysene med trykkluft for å fjerne passasjer. Fjern eventuelle gjenværende rester med et tynt stykke wire.
7

Monter forgassere, installere jets, nåler og flyter. Skift ut eventuelle skadde eller slitte pakninger.
8

Monter forgasseren på motorsykkelen, innstramming eventuelle slangeklemmer for å hindre luftlekkasjer. Fest drivstoffslanger til forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106882.html

Previous:
Next:

motorsykler