Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Idle for en 2003 Honda CR125

Hondas 2003 CR125R motocross sykkel ble drevet av en 125 cc ensylindret, to-takts motor og en Mikuni-bygget 38 mm TMX forgasseren. Forgasseren brukt to skruene som tillot CR sin rytter til å foreta mindre justeringer for å kompensere for små endringer i temperatur eller høyde. Den første skruen bestemmes hvor mye luft ble introdusert inn i forgasseren er pilot system, som matet motoren fra tomgang til kvartal gass. Den andre skruen, stoppskruen, bestemmes hvor mye luft kan passere gjennom et gap mellom forgasseren og strupeventil når gassen ble stengt, la motoren gå på tomgang raskere eller langsommere. Stille tomgang riktig er avgjørende for å holde CR125R kjører mens stasjonære, og de fleste CR eiere kan utføre denne oppgaven. Du trenger
Side stå Vis
Flat-skrutrekker Side 8 mm boksen fastnøkkel
Mer Instruksjoner
en

Monter CR125R på sin trekantet side stå. Start motoren og la den varmes opp til driftstemperatur i tre til fire minutter. Ikke stopp motoren.
2

Lytt til lyden av motoren som det idles. Motoren skal tomgang glatt og jevnt uten vaklende eller avbrudd. Likeledes bør motoren ikke være racing, lik holder gasshåndtaket i en åpen stilling.
3

Finn stoppskruen plassert på venstre side av forgasseren, nær venstre frame rail. Stoppskruen er identifisert ved fravær av et skruehode, i stedet blir en enkelt spor skåret inn i enden på den gjengede skrue akselen. En sekskantet låsemutteren hindrer skruen fra vibrerende ut av posisjon.
4

Hold stoppskruen stødig med en flat skrutrekker og løsne throttle stop lås mutteren med en 8 mm boksen fastnøkkel . Drei skruen mot klokken for å redusere tomgang til motoren vil knapt holde en inaktiv, så skrur du skruen med klokken en åttende av en sving før den inaktive er stødig.
5

Åpne gassen to til tre ganger, ved hjelp av en napping roll på gasshåndtaket, for raskt å øke motorturtallet. Lytt til motoren som sin retur til en inaktiv. Juster tomgangsturtallet etter behov.
6

Hold stoppskruen stødig med skrutrekkeren og skru til mutteren mot forgasseren. Stopp motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111782.html

Previous:
Next:

motorsykler