Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Motorsykkel Lights

Selv om det finnes en rekke motorsykler, installere lysene er ganske mye det samme for alle motorsykkel typer. Frontlykter hjelpe føreren av motorsykkelen for å se steiner, dyr samt humper i veien i løpet av natten reiser. Hvis du må skifte lyspære på motorsykkelen, er det en ganske enkel oppgave. Du trenger:
pipenøkkelskralle
Lyspæren selg Electric tape
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din motorsykkel manuell å sørge for at du kjøper riktig lyspære for frontlys din, blinklys og baklys. Vikle et stykke tape på hver ende av nål-nese tang.
2

Fjern lyset for de nøytrale og snu signaler. Hvis lyspære er i en liten boot badekar, presse karet ut av holderen, og du vil se pæren inne i støvelen badekar. Bruk nebbtang å lirke innsiden av støvelen til grep og trekk ut lyspæren for å fjerne det. Sett inn den nye lyspæren med samme nål-nese tang og sett boot kar i holderen på motorsykkelen.
3

Fjern lyspæren fra frontlyktene. Løsne og fjern skruene som er festet til hjørnene av frontlys med en pipenøkkelskralle. Deretter fjerner du kontakten som kobles til frontlys. Snu frontlys til sin bakside, og fjern gummi plagg som dekker lett montering. Trykk klemmen som holder menigheten i, og trekk ut lyset forsamlingen å få tilgang til lyspæren. Fjern lyspæren, og erstatte den med en ny lyspære. Monter alle delene til slutt.
4

Åpne lyspære bak frontlys å fjerne pære og installere en motorsykkel HID kit. Fjern lyspæren, og deretter erstatte den med en ny lyspære. Koble ledningene fra fabrikken plug and pæren kontaktene til ballast. Monter ballast sikkert å bruke vri bånd eller dobbelt-back borrelås. Test lysene, og deretter sette alt sammen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109256.html

Previous:
Next:

motorsykler