Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Rengjør O-ring Chain på en motorsykkel

Rengjøring en motorsykkel kjeden synes som en enkel oppgave ved første øyekast, men det er noen faktorer å vurdere. Hvis kjeden er en O-ring kjede, er O-ringene utformet for å holde smøring inne i kjeden, slik at den beveger seg jevnt mens sykkelen kjører. Noen renere du bruker må ikke forstyrre med O-ringer eller at smøring. De fleste moderne kjedene er vanskelig å ta av en sykkel uten å bryte dem, så de må rengjøres mens de fortsatt på sykkelen. Heldigvis er det flere måter å gjøre dette. Du trenger
Small-ledet stiv ledning pensel
Engangshansker
rengjøring rags
Chain renere
Vis flere instruksjoner
en

Heat din sykkel kjeden opp ved å ta det for en tur før du rengjør den. Dette vil gjøre det enklere å rengjøre, som smøring vil være varm og flyter jevnt, noe som gjør det enklere for deg å skrape av sot og grus fra kjeden.
2

Velg et startpunkt på kjede. Det spiller ingen rolle hvor du starter, og du bør ikke trenger å merke det, fordi det vil bli veldig tydelig hva du har renset og hva du ikke har som du rense kjede.
3

Bruk din valgte kjede-rensemiddel til kjeden. Sørg for å mette hele greia. Vær forsiktig så du ikke søler din renere på andre deler av sykkelen. Alltid bruke engangshansker når du arbeider med sterke løsemidler som kjeden rengjøringsmidler.
4

La løsemiddel å sitte på kjetting din i noen minutter slik at den kan trenge all fett og sot. Dette vil gjøre det lettere for deg å få alt dette crud av.
5

Skrubb kjeden kraftig med stålbørste, stoppe og til å tørke av børsten på en rengjøring fille. Du vil merke mye fett og sandete, skitne ting kommer av kjedet. Dette er bra, fordi store ansamlinger av partikler og skitt kan tette opp kjeden, slik at den ikke skal fungere skikkelig.
6

Følg hver kjede rengjøring med en anvendelse av en god kjede glidemiddel for best ytelse og lengste slitasje på kjedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106765.html

Previous:
Next:

motorsykler