Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en plastbelagt Gas Tank

For motorsykkel eiere, kan kjøretøy vedlikehold være et spørsmål om liv og død, bokstavelig talt i noen tilfeller. Det er viktig at du får vite veien rundt maskinen din og at du forstår hvordan å ta fra hverandre sentrale deler og erstatte dem. Den gass-tank, for eksempel, kan være en kilde til bekymring og mye for mange modeller - spesielt de som er av plast eller plastbelagt - Fjerning av tanken kan noen ganger være nødvendig for vedlikehold. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Hex skiftenøkkel
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern panelene som er rundt gasstanken , hvis det er noen. Disse panelene, slik som de som finnes på 1998 Triumph Tiger motorsykkel, beskytte bensintanken og de er vanligvis holdt på med mellom to og fire bolter som må fjernes for å fjerne panelet. De typer bolter - og størrelsen - vil variere, så har de nødvendige verktøy for hånden for en rekke alternativer
2

Fjern boltene som holder plastbelagt gasstanken på. motorsykkel ramme. Det bør være boltene på forsiden og baksiden av tanken, og de bør være av samme størrelse som de boltene som holdt på panelene du ut for å komme til tanken.
3

forsiktig koble drivstofftanken overflow slangen. Du kan trenge en tang, eller du kan være i stand til å gjøre det for hånd. Koble drivstoff linje fra petcock og sørg for at du fange noen drivstoff som drypper ut av drivstoff linje.
4

Løft forsiktig drivstofftanken av motorsykkelen. Det er viktig at du ser petcock - der drivstoff linjen koblet - fordi det hvis fangster og får revet, kan det renne mer drivstoff. Når klart, har du fjernet gasstanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110031.html

Previous:
Next:

motorsykler