Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Ship en motorsykkel til Australia

Du har en motorsykkel og --- for enten økonomiske eller personlige grunner --- ønsker du å sende den til Australia. Imidlertid synes internasjonal handel så overspent med logistikk og regulatoriske bekymringer som du noen ganger lurer på om det er enda mulig. Likevel er det absolutt mulig fordi Australia ser milliarder av dollar i importen hvert år, som består av alt fra telekommunikasjon og datamaskiner til olje. Det er en måte for deg å sende din motorsykkel fra hjemlandet til Australia. Instruksjoner
1. Rengjør motorsykkelen før du sender den til Australia.

Forbered motorsykkelen for forsendelse. Den australske regjeringen, gjennom Australia Karantene og Inspection Service, plasserer hver importerte motorsykkel i karantene. Der inspiserer det importerte motorsykler for insekter, frø, jord og andre forurensninger. Hensikten er å beskytte Australia fra skadedyr og sykdommer som kan komme inn fra andre land. Unnlatelse av å rengjøre innsiden og utsiden av motorsykkelen kan føre til at det blir eksportert tilbake på din bekostning.
To internasjonale rederier kan få motorsykkelen til Australia.

Velg et internasjonalt rederi. Internasjonale rederier, også kalt bærere, Motorsykkelen kan fraktes trygt og kostnadseffektivt. Men må du shoppe rundt fordi noen operatører tilbyr tjenester som er mer omfattende enn andre. For eksempel, noen operatører tilbyr dør-til-dør-tjeneste. Med denne tjenesten, vil de komme hjem til deg, plukk opp motorsykkelen og håndtere hele shipping prosessen. Forske på disse selskapene på internett for å sammenligne sine priser og tjenester før du velger en.
3

Søk om import godkjenning. Importerte biler må overholde Australias Motor Vehicle Standards Act of 1989. Shipping et kjøretøy som ikke overholder loven er ulovlig. Søker om og mottar godkjenning fra administrator for kjøretøy Standards før du sender din motorsykkel til Australia vil hjelpe deg å unngå negative juridiske konsekvenser, inkludert å ha motorsykkelen ødelagt. Besøk den australske regjeringen hjemmeside for å få din søknad.
4

Clear US Customs and Border Protection. Toll er en del av Homeland Security, og er ofte forbundet med innvandring. Imidlertid er Tollvesenet også ansvarlig for å tilrettelegge for internasjonal handel. Å fjerne US Customs, må du presentere motorsykkel og nødvendig dokumentasjon, inkludert din Certificate of Tittel til Tollvesenet. Tollerne vil bli plassert på den amerikanske utskipningshavn at motorsykkelen vil skipet fra.
5 Toll meglere bidra til å få motorsykkelen gjennom tollen

vurdere å ansette en toll megler. Det er anslagsvis 11 000 lisensierte skikker meglere i USA som kan hjelpe forenkle frakt prosessen. Skikker meglere bidra til å sikre at forsendelsen oppfyller føderale import og eksport krav. De kan også forklare de plikter, avgifter og skatter som vil bli forbundet med forsendelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107697.html

Previous:
Next:

motorsykler