Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva forårsaker høyt oljetrykk i en motorsykkel?

Oljetrykk i en motorsykkel er lett å lese på et mål som ligger under sykkelstyre. Oljetrykk måler hastigheten som oljen strømmer gjennom maskinen. Høyt oljetrykk betyr dets strømmer sakte, mens lavt oljetrykk betyr at det renner raskt. Uavhengig av kjøretøyet, om den kjører på en forbrenningsmotor, egenskapene til olje er de samme. Lavt oljetrykk er noe å bekymre seg for, ettersom det indikerer slitte lagrene i den lette flyten av olje. Imidlertid er høyt oljetrykk sjelden et problem for bekymring. Selv om høyt oljetrykk kan indikere et alvorlig problem i maskinen, betyr det ikke nødvendigvis at det er noe galt med motoren. Oljetrykk ved oppstart

Oljetrykk ved oppstart av en motorsykkel motor kan lese høyere enn normalt. Grunnen til dette er at både i maskinretningen og oljen er kald. Maskinen må varmes opp for at olje for å få til en god smøring temperatur. Som den kule eller lunkent olje strømmer gjennom motoren, vil den ha en høyere oljetrykk enn normalt inntil den når sin optimale temperatur.
Oljeskift

Etter du har oljen forandret på motorsykkelen din, kan du merke høyere oljetrykk enn før oljeskift. Brukt olje blir tynn, slik at det strømme raskt gjennom motoren og skape lavere oljetrykk. Når oljen er endret, vil det nye olje kan være tykkere enn den brukte oljen og vil strømme mer langsomt gjennom maskinen. Dette forklarer hvorfor etter et oljeskift kan du merke høyere oljetrykk.
Pressure Relief Valve
p Hvis du legger merke til konstant høyt oljetrykk i motorsykkelen, dette kunne indikere en feilfunksjon i trykkavlastningsventilen i motoren. Trykkavlastningsventilen er ansvarlig for å kontrollere flyten av olje gjennom maskinen for å holde rørene fra sprengning. Hvis trykkavlastningsventilen ikke er å begrense mengden olje flyt, betyr det ikke bare høyt oljetrykk for motorsykkelen, men også kan resultere i en alvorlig feil på hele maskinen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107992.html

Previous:
Next:

motorsykler