Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Winterize en Yamaha 650 Custom

harde vintre ofte bety at Yamaha 650 Custom vil sitte, ikke ridd og ikke startet, i flere måneder. Når temperaturen begynner snikende over frysepunktet, du er ivrig etter å hoppe på sykkelen for første turen av sesongen. Men hvis du ikke riktig winterize sykkelen, kan den første turen må vente til etter en tur til forhandleren serviceavdeling. Du kan sørge for at sykkelen din er klar til å ri på våren ved vinterklargjøring den riktig. Du trenger
Motorsykkel motorolje
Skiftenøkkel
tennplugnøkkel
Drensvannsoppsamler
Bensin stabilisator
Batteri anbud
papp eller en-by-4-tommers boards
Smøreolje
Plastposer
Motorsykkel vask og voks
Motorsykkel dekke
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

sexy din 650 Custom på et kjølig, tørt sted vekk fra direkte sollys. Oppbevare sykkelen borte fra vinduer siden direkte sollys vil føre til at temperaturen å stige og falle i løpet av dagen og føre til kondens og rust.
2

start din Yamaha og la den gå til normal driftstemperatur. Dette vil gjøre oljen renne lettere og vil fjerne interne fuktighet som utviklet siden sist tur. Tapp den gamle oljen fra veivhuset og kast det ansvarlig. Fjern det gamle oljefilteret. Sett inn en ny olje filter og sette olje drain bolt på igjen. Refill veivhuset med ny olje og legg oljepåfyllingslokket igjen.
3

Fjern tennpluggene. Hell en teskje av ren motorolje i hver avløpet. Med 650 Custom i top gear, snu den virkelige hjulet for hånd flere revolusjoner. Dette strøk sylinderveggene, stempelringer og ventilseter. Bytt tennplugger.
4

Løsne avløp boltene på hver forgasseren og tøm bensin. Fyll bensintanken og legge til et drivstoff stabilisator. En full gass tank vil hindre fuktighet fra å utvikle og ruster på innsiden av tanken.
5

Wash, voks og tørk sykkelen grundig. Også, smøre alle kabler og svingpunkter av alle spaker, pedaler og siden stativ. Spray et belegg av smøreolje som (WD40 eller tilsvarende) på krom for å hindre rust. Vær spesielt oppmerksom på lyddempere og skyv en plast handlepose inn i slutten av hver skjerf, som dekker hver med en annen plastpose.
6

Sørg for at dekkene er fullt oppblåst. Plasser to 1/2-inch tykke firkanter av papp på gulvet og rull sykkelen på dem. Holde dekkene av gulvet vil holde dem fra minusgrader som kan føre til gummien til å sprekke eller dårligere.
7

Fest et batteri anbud til batteriet. Hvis en stikkontakt er ikke praktisk til din Yamaha 650 Custom, eller hvis temperaturen inne i garasjen vil dip under 30 grader Fahrenheit, ta ut batteriet og lagre det separat fra sykkelen.
8

Cover sykkelen med en motorsykkel cover, ikke et ark eller presenning. Motorsykkel dekker er laget av porøse materialer for å tillate fuktighet å unnslippe. Ved hjelp av en presenning eller ark vil felle fuktighet på sykkelen.
9

Kontroller lufttrykket i dekkene kommer våren og blås etter behov. Gi din Yamaha 650 Custom en grundig inspeksjon og sørg for å ta disse plastposene ut av lyddempere. Deretter fyre den opp og kjøre trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107862.html

Previous:
Next:

motorsykler