Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Pakk en Yoshimura ATV Eksos

Yoshimura har tilbudt verdensklasse eksosanlegg og ytelse deler siden 1970-tallet, øker ytelsen til racing maskiner på veien og i søla. Men selv de mest avanserte eksosanlegget krever noen grunnleggende vedlikehold: den ofte glemt utskifting av lyddemperen pakking. Over tid, oppvarmede avgasser forringe stålull og glassfiber materiale i lyddemperen, genererer høyere eksos støy og senke ytelsen til din ATV. Heldigvis tilbyr Yoshimura en ompakking kit som gjør at en ATV rytter med minimal teknisk kunnskap evnen til å pakke lyddemperen i sin egen garasje. Du trenger:
Vernebriller
Yoshimura skjerf pakke kit
Soft arbeid pad selg Electric drill med 3/8-inch eller 1/2-inch chuck
nr. 9 borekronen
Pin slag for en 0,20-tommers hull
Hammer
Mallet, soft-faced
Arbeidshansker
Rivet pistol
RTV silikon
Håndkle eller klut

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern eksosrøret fra ATV og plassere den på et mykt arbeid pad for å forhindre skade på utsiden av lyddemper.
2

Sett inn No 9 borekronen inn i elektrisk drill er chuck og bore ut naglene i lyddemper gavl. Vær sikker på å bore rett inn i midten av hver nagle. Gjenta prosessen på innløpet hetten på bunnen av lyddemperen.
3

Plasser dor over restene av hver nagle og trykk på slag med en hammer for å løsne nagler fra lyddemper. Dette trinnet må gjøres på begge ender av lyddemperen.
4

Fjern metall klinke band fra begge ender av eksospotte og sted på et trygt sted.
5

Ta av endestykket ved å trykke på bunnen av endestykket utover med en myk klubbe, roterende lyddemperen til å trykke på hetten jevnt. Gjenta prosessen for å fjerne innløpet cap, peke på innløpet tube lett mens du roterer lyddemper.
6

Fjern den indre klaff ved å peke mot slutten cap siden av lyddemper med myk klubbe . Trekk ut baffel for hånd når den er løs.
7

Pakk den gamle emballasjen som omgir forvirre, for deretter å slappe av stålull pakking viklet rundt den indre kjernen av baffel.

8

Plasser baffel på et lag av friske "pute" pakking og vikle tett. Ta notat av endestykket siden av lyddemperen skallet, skyv baffel inn i lyddemperen. Trykk på all emballasje som kan ha poppet ut av eksospotten ender.
9

Monter innløpet cap, trykke den på plass med en myk klubbe. Deretter plasserer metall klinke bånd rundt innløpet cap og skjerf, plassere en enkelt nagle på de overlappende endene av bandet. Monter resten av nagler på plass, og deretter installere med en nagle pistol.
10

Monter endestykket, trykke den på plass med en myk klubbe om nødvendig. Deretter plasserer metall klinke bånd rundt endelokket og lyddemper, å plassere en eneste nagle på de overlappende ender av båndet. Monter resten av nagler på plass, og deretter installere med en nagle pistol.
11

Påfør en tynn streng med RVT silikon til slutten cap og innløp cap sømmer. Tørk bort overflødig fugemasse med et rent håndkle eller klut.
12

Sett lyddemperen på ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106606.html

Previous:
Next:

motorsykler