Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Salvage Tittel registreringsprosessen

Etter en alvorlig ulykke, de fleste forsikringsselskaper "totalt ut" en motorsykkel når prosjekterte reparasjoner overstiger halvparten av sykkelens dagens markedsverdi. Hvis du ønsker å beholde den ødelagte sykkelen for sentimentale grunner eller håper å reparere det uavhengig, re-registrere sykkelen med en restverdi tittel. Amatører også kjøpe berging sykler på auksjon for deler. En tittel klassifisert som "berging" poster eierskap, men gjør ikke sykkelen street legal. Besøk den lokale Department of Motor Vehicles eller kontor til statssekretæren, avhengig av hvilken avdeling håndterer kjøretøy poster for ditt område. Instruksjoner
en

Finn Vehicle Identification Number, eller VIN. Sjekk den eksisterende tittel eller papirarbeid, hvis tilgjengelig. VIN vises på den tidligere tittelen og bevis på forsikring papirene.
2 Se etter en motor VIN på en Harley Davidson motorsykkel.

Inspiser rammen for VIN i fravær av dokumentasjon. Mange MC-produsenter, slik som Harley Davidson, plasserer VIN på både rammen og motoren. Honda legger ofte VIN på sikkerhet sertifisering klistremerke.
Tre forsiktig kopiere Vehicle Identification Number.

forsiktig skrive tallet ned, ta vare å ikke transponere tall eller bokstaver.
4 Vent på linje eller gå online for de riktige former.

Besøk din DMV eller utenriksminister Office for å be om en søknad for en Salvage Title. Noen stater har elektroniske skjemaer for å laste ned og skrive ut. Sjekk nettsiden til din lokale avdeling.
5

Returner skjemaet til kontorist eller sende i posten med de gjeldende avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107907.html

Previous:
Next:

motorsykler