Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Rengjøring ZX-7R Carburetors

En ZX-7R er en Kawasaki 700 kubikk motorsykkel. Denne sykkelen erstattet Kawasaki ZXR-750 som var den viktigste race sykkel i Kawasaki lineup. Rengjøring av forgasser er noe du må gjøre på en jevnlig basis for å holde motoren i riktig kjøreklar stand. Rengjøring av forgasseren er ikke vanskelig og vil ta deg ca 10 minutter å gjøre. Ingen store verktøy vil være nødvendig eller ekspert erfaring. Du trenger
Drain cup
Wrench
Phillips skrutrekker Vis
Forgasser rengjøringsmidler
forgasser gassbehandling
Flere Instruksjoner
en

Slå sykkelens gass ventilen til "Off" posisjon og plassere en belastning kopp under bunnpluggen plassert på bunnen av forgasseren. Fjern tappepluggen med en fastnøkkel og tømme gassen fra forgasseren. Plass og skru pluggen.
2

Fjern skruene rundt kanten av forgasseren som holder de to sidene av forgasseren sammen med en skrutrekker. Trekk forgasseren fra hverandre og spray innsiden av det med forgasser renere.
3

Vent til forgasseren renere å fordampe helt. Koble de to sidene av forgasseren og skru til skruene til den sitter. Hell forgasseren gassbehandling inn i gasstanken og vri gassen ventilen til "On" posisjon. Start motoren og la motoren gå i fem minutter, slik at forgasseren renere å kjøre gjennom systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107386.html

Previous:
Next:

motorsykler