Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Motor Oil i en 2003 Harley-Davidson Heritage Classic

Under normale kjøreforhold, bør 2003 Harley-Davidson Softail Heritage Classic er Twin Cam 88 motor olje byttes hver 2500 miles. Selv om de fleste moderne motoroljer kan tåle en lengre bruksperiode, kan oljens evne til å beskytte motoren mot friksjon avtar raskt forbi dette punkt. Hvis oljen er uendret, løper du risikoen for tidlig motorslitasje som til slutt vil føre til en kostbar og potensielt farlig mekanisk sammenbrudd. Jobben er lett nok for de fleste Harley-Davidson eiere å oppnå på egen hånd innenfor en time, ved hjelp av en enkel mekaniker verktøysett. Du trenger:
Wood blokk
5/8-inch socket
Stikknøkkel
bunnpanne
Drain plug tetting O-ring
Butikk filler
Momentnøkkel
Strap skiftenøkkel
oljefilter
20W50 motorolje, 3 liter
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå i 3 minutter, eller ta motorsykkel for en kort tur. Stopp motoren når den har varmet, deretter plassere en trekloss under Heritage Classic sin side stå å holde den i oppreist stilling. La motoren avkjøle i 10 minutter før du fortsetter.
2

Finn oljetappeplugg under høyre side av motorsykkelens motor, plassert langs rammens nedre tverrbjelke. Skru ut pluggen med en 5/8-inch socket og en pipenøkkel, deretter tappe oljen i en bunnpanne. Trekk peilepinnen ut av høyre side av oljetanken, plassert under rytterens sete, for å lufte olje-system og raskere drenering prosessen.
3

Fjern forseglingen O- ring fra tappepluggen, så rengjør pluggen med en butikk fille. Ta frem en ny tetning O-ringen over bunnpluggen i spissen. Skru pluggen på plass og stram det til 20 fot-pounds med en 5/8-inch socket og en momentnøkkel.
4

Flytt bunnpannen til fronten av motoren og plasser den under den sylindriske oljefilteret. Skru av oljefilteret med en stropp skiftenøkkel og legg den i bunnpannen. La oljen forbli i oljefilteret er monteringsstedet avløp, tørk vekk overflødig med en butikk fille.
5

Pakk det nye oljefilteret, deretter fylle den til randen med rent 20W50 motorolje. Gni et tynt lag av fersk olje rundt filteret parring overflaten med fingeren. Skru oljefilteret på plass for hånd til den er montert tett inntil motoren, deretter stramme den en ekstra kvart omdreining. Rydde opp oljesøl med en butikk fille.
6

Plasser en trakt inn i filler halsen på høyre side av Heritage Classic oljetank. Hell opp til tre liter ren 20W50 motorolje inn i oljetanken, og deretter fjerne trakten. Tørk opp oljesøl med en butikk fille og sett peilepinnen å forsegle oljetanken.
7

Start motoren og la den gå i 3 minutter, så stopper motoren. Trekk peilepinnen ut av oljetanken og tørk den ren med en butikk fille. Sett peilepinnen inn i oljetanken til den hviler på filler halsen, og deretter trekke det ut av oljetanken. Se på olje-merket på peilepinnen. Ideelt sett bør oljenivået ligge mellom "Add" og "Full" linjer trykt på peilepinnen. Legg små mengder olje i oljetanken å heve oljenivået, hvis det er under "Legg til"-linjen. Rengjør peilepinnen igjen med en butikk fille og skyves helt inn i oljetanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110932.html

Previous:
Next:

motorsykler