Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en Starter i en Honda Goldwing GL1200

The Honda Goldwing GL1200 var en touring klassen motorsykkel produsert 1984-1987 modell år. De GL1200 har en 1182-cc firesylindret motor, femtrinns girkasse, skivebremser og flere skapning komfort alternativer. Etter fortsatt bruk, kan den elektriske starteren for din Honda Goldwing GL1200 mislykkes og må skiftes ut. En defekt starter kan mislykkes i å rotere motoren når engasjert, eller gi for sakte av en rotasjonshastighet for en vellykket start av motoren. Skifte en defekt starter er en enkel oppgave hvis du har de riktige verktøyene tilgjengelig. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Metric socket satt
Clean rag
Automotive fett
Dielektrisk fett
Replacement starter
Vis mer Instruksjoner

1.

Plasser motorsykkel på senteret stå og slå på tenningen til "Off" posisjon.
2

La motorsykkelens motoren avkjøles, hvis det er aktuelt. Fjern plastdekselet batteridekselet som er under setet på venstre side av motorsykkelen. Koble fra "positive" og "negative" kabler fra batteriet ved hjelp av en passende størrelse metrisk skiftenøkkel eller rørtang.
3

Ta ut batteriet fra motorsykkelen.
4 < p> Undersøk nedre venstre side del av motoren og finn tønneformet elektriske startmotoren over girspaken.
5

Fjern den store makten ledning koblet til terminalen stud, montert på siden av starteren, ved hjelp av passende størrelse metriske skiftenøkler. Hold mutteren nærmest startapparatenheten i posisjon med en skiftenøkkel, mens løsne ytre mutteren med en passende størrelse metrisk skiftenøkkel eller rørtang, slår i mot klokka bevegelse. Pass på å skrelle vekk det beskyttende gummi terminal boot fra terminalen stud å eksponere terminalen nøtter.
6

Fjern de to festeboltene som fester starteren til motoren bolig ved hjelp av en passende størrelse socket.

7

Grip startapparatenheten og forsiktig fjerne det fra motorhuset.
8

Rengjør og smør starteren anleggsflaten på motoren ved hjelp av en egnet ren fille og bilindustrien fett .
9

Fjern eventuelt korrosjon stede på strømmen kabeltilkobling terminal og påfør et tynt lag av dielektrisk fett på terminaltilkobling stud på den nye starteren.
10

Monter den nye starteren til motoren. Sørg for å justere starteren drivtannhjul med motoren starter tannhjulet når du monterer den nye starteren til anleggsflaten.
11

Sikre den nye starteren til motoren ved hjelp av bolter og en passende størrelse socket.
12

Fest strøm ledningen til kontakten stud på den nye starteren. Sørg for å holde mutteren nærmest startmotorhuset med en passende størrelse fastnøkkel ved tiltrekking av ytre mutteren. Slik at den første nøtt å rotere fritt vil føre til skade på den nye starteren.
13

Skyv beskyttende gummi terminal dekselet over wire tilkobling. Sett batteriet på plass for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110879.html

Previous:
Next:

motorsykler