Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Hjelm Face Shield

The visir på din gate motorsykkel, skitt sykkel eller ATV hjelm beskytter øynene og ansiktet mot flygende veien rusk, bugs eller steiner kastet opp av biler foran deg. Den visir er laget av slitesterk, høy slagfast plast, og med vanlig omsorg vil gi deg mange miles av tjenesten. Men hvis visir blir kjedelig, riper eller sprekker, ta noen minutter å skifte den for bedre synlighet og ansiktsbeskyttelse. Du trenger
Liten, flat skrutrekker
Phillips skrutrekker Vis
Face skjold
Mer Instruksjoner
en

Fjern plastdekselet dekker både pivot punktene i ansiktet skjold ved å lirke dem forsiktig opp med en liten, flat skrutrekker. Plasser dekker til side for installasjon med det nye ansiktet skjold.
2

Fjern brems skruer og skiver (hvis hjelm og visir er utstyrt slik) fra ansiktet skjold ved å støtte dem ut med en Phillips skrutrekker i mot klokka.
3

Fjern pivot skruene i pivot punkter på hver side av skjoldet med en Phillips skrutrekker slått i mot klokka. Sett skruene til side for installasjon av den nye visir.
4

tak i visir og trekk den bort fra hjelmen. Sett skjoldet til side eller forkaste det.
5

Skyv den nye visir på plass på hjelmen, og husk å stille opp dreiepunkt hullene på de bakre hjørnene av skjoldet med de gjengede beslag på sidene av hjelmen.
6

Sett pivot skruene og stram dem med en Phillips skrutrekker i klokkens retning. Træ brems skiver og skruer (hvis montert) inn i hjelmen beslag bare frem av pivot poeng og trekk på samme måte.
7

Trykk på plastdekslene på pivot poeng til de klikker på plass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106914.html

Previous:
Next:

motorsykler